Cum iti poti imbunatati calitatea vietii cu aspiratoarele Miele - Woman2woman.ro

Cum iti poti imbunatati calitatea vietii cu aspiratoarele Miele

By on July 5, 2017
Share Button

Se spune ca daca incepi curatenia din interior, ea se va reliefa si in jurul tau si, cu siguranta, asa este! O casa ordonata si curata nu poate fi decat expresia unei vieti de asemenea ordonate si curate. Nu degeaba tot auzim expresia – “omul sfinteste locul”.

Cum iti poti imbunatati calitatea vietii cu aspiratoarele Miele

Pentru a-ti usura treaba cu exteriorul si a castiga mai mult timp pentru lucrarea interioara, aspiratorul Miele poate fi un prieten bun.

De ce sa alegem aspiratoarele Miele?

Spre deosebire de restul aspiratoarelor, cele din gama Miele corespund 100% tuturor standardelor care tin de conceptele ECO, de usurinta in utilizare, de eficienta si putere. Fabricate in Germania, au fost indelung testate si adaptate pentru a corespunde celor mai ridicate pretentii.

Aspiratoarele Miele au la activ peste 60 de teste care le-au promovat ca fiind printre cele mai fiabile si mai durabile aspiratoare. Astfel, furtunul, chiar daca se va contorsiona, este extrem de rezistent si nu va ceda! Aceasta calitate va ofera posibilitatea sa trageti aspiratorul Miele fara grija furtunului.

S-au realizat teste de anduranta care au dovedit capacitatea de functionare indelungata a motorului si rezistenta la opriri si porniri dese. Deci nu va trebui sa va faceti griji ca puterea mototrului, in timp, va scadea sau ca aspiratorul Miele va da rateuri in functionare – are la activ peste 20 de ore de testari si functionari fara pauza.

Testele de rezistenta au suprasolicitat carcasa aspiratorului Miele! Astfel, acesta poate fi garantat la socuri fizice dure, cum ar fi caderea de la o inaltime de jumatate de metru!

Curatenia oferita de aspiratoarele Miele este si ea una indelung testata! Este genul de aspirator ideal pentru casele in care exista animale de companie, pentru ca au o capacitate de absorbtie si igienizare maxima!

Etanseinitatea lui elimina riscul ca, in timpul curateniei, sa viciati aerul si sa constatati ca, aspirand, ati reusit doar sa mutati praful de pe covoare si mochete pe mobilier!

Este printre cele mai silentioase aspiratoare – ceea ce il promoveaza ca fiind perfect pentru cei care au copii. Daca va veti face curatenia in timp ce copilul doarme, nu mai exista riscul ca acesta sa se trezeasca speriat!

Inlocuirea sacului de la aspiratorul Miele

Tocmai pentru a corespunde celor mai inalte standarde de igiena si curatenie, aspiratorul Miele este prevazut cu un sac de praf de unica folosinta care se poate inlocui foarte usor si fara sa existe pierderi de praf sau mirosuri. Aspiratorul Miele este prevazut cu un sistem de etanseinizare a sacului care se activeaza automat in momentul in care deschideti aspiratorul. In plus, sacul este realizat dintr-un material rezistent care nu cedeaza si nu se rupe nici daca aspirati obiecte ascutite.

Filtrare eficienta a aerului si a prafului

Un concept cu adevarat nou cu care vine pe piata aspiratorul Miele este acela de filtrare a aerului evacuat. Este un concept care are la baza multi ani de studiu si multe teste realizate de oamenii cercetatori si ingineri! Astfel, aspiraloarele Miele dispun de 4 tipuri de filtari pentru aer si praf, eliminand in procent de 100% posibilitatea emanatiilor de mirosuri neplacute. Astfel, filtrele AirClean si AirClean Plus sunt perfecte pentru cei care au animale de companie. Acestea reduc, respectiv elimina complet mirosurile nedorite.

Filtrul Hepa AirClean este conceput pentru a elimina agentii alergenici si particulele foarte fine din aer.

Toate aceste filtre pentru aer, in combinatie cu filtru pentru motor si cu sacul de praf HyClean care sunt caracteristice aspiratorului Miele, plus etanseinitatea bine gandita de specialisti, garanteaza ca in timpul curateniei nu vor exista pierderi de mirosuri sau de praf si ca vom beneficia, in adevaratul sens al cuvantului, de o curatenie completa si eficienta.

Motorul aspiratorului Miele

Daca va doriti un aspirator care, cu adevarat, nu da rateuri la strangerea mizeriei de pe covoare, mochete, pardoseli, canapele si alte obiecte de mobilier, aspiratorul Miele este raspunsul pentru dumneavoastra!

Motorul, de putere foarte mare, nu va va dezamagi! Mai mult, va ofera o performanta remarcabila cu un consum redus de energie.

Se diferentieaza doua tipuri de motor pentru aspiratoarele Miele – EcoLine – 800 de wati – si PowerLine – 1200 de wati. Amandoua isi ajusteaza continuu puterea de functionare, oferind o curatenie maxima fara a depasi consumul.

Nu ar trebui sa ne mai mire faptul ca pentru gama completa C3 se ofera pana la 10 ani garantie!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro