Cum sa fim frumoase la orice varsta - Woman2woman.ro

Cum sa fim frumoase la orice varsta

By on May 29, 2017
Share Button

Multe dintre femei traiesc cu nostalgia tineretii cand trupul ferm si tenul lipsit de riduri erau un plus incontestabil pentru frumusetea lor! Dar, in ciuda prospetimii si ingenuitatii tineretii, sunt femei care devin parca tot mai frumoase pe masura ce inainteaza in varsta! Mai mult, sunt femei care se incadreaza perfect in toate normele de frumusete si care, la un moment dat, par a se urati.

Avem ocazia sa vedem ce poate realiza un machiaj profesionist si cum acesta poate transforma o femeie imbatranita si incercanata intr-o adevarata diva. Dar, cu siguranta, multi dintre noi ne intrebam cat de adevarata este aceasta frumusete? Si oare cum se simte un barbat atunci cand are ocazia sa isi vada aleasa fara machiaj, exact asa cum e, dincolo de farduri si gene false?

Deloc intamplator, sunt tineri care prefera sa aiba relatii cu femei mai in varsta decat ei, considerandu-le pe acestea mai atragatoare decat pe fetele de varsta lor. Sa insemne acest lucru ca frumusetea nu are legatura cu varsta?

Se spune ca frumusetea sta in ochii privitorului si ca ea ar veni din interior. Ca o femeie frumoasa este frumoasa in orice moment si ca nu are nevoie de machiaj sau de tinute speciale pentru a fi atragatoare.

Ma voi raporta la frumusetea aceea fireasca si care nu necesita pregatire. Frumusetea femeii abia trezita, fara machiaj, sau a celei obosite dupa o zi de munca. La frumusetea pe care nu i-o poate lua sau da nimeni, pentru ca ea o insoteste pretutindeni si in orice moment.

Dar cum putem ajunge la aceasta frumuste neconditionata care pare a se accentua odata cu inaintarea in varsta? Nu-i asa ca, daca am descoperi secretul nu am mai suferi pentru fiecare rid sau fir de par alb pe care il descoperim?! Nu ne-ar mai durea faptul ca trecerea timpului, sau maternitatea, au lasat pe trupul nostru semne care nu se mai sterg?! Am fi fericite si impacate cu noi insene la orice varsta si, probabil, am renunta sa mai petrecem ore in sir in fata oglinzii incercand sa ascundem cu indarjire semnele trecerii timpului. Viata noastra s-ar simplifica si ar deveni mai implinita.

E momentul sa constientizam faptul ca frumusetea este, mai degraba, o stare de spirit. Ea infloreste de la sine pe chipul femeii in anumite momente si dispare ca prin farmec in altele. Altfel spus, frumusetea vine din interior si, daca este lasata sa se exprime sincer, nu mai are nevoie de farduri si haine stralucitoare.

O femeie frumoasa radiaza armonie si impacare. Chiar daca ea s-a nascut cu un nas cu mult mai mare decat o ingaduie normele esteticii momentului, cumva, la un moment dat, devine frumoasa, iar nasul acela ajunge sa o reprezinte intr-un mod unic.

Fara doar si poate, fericirea infrumuseteaza femeia! O femeie fericita atrage ca un magnet ochii barbatilor pe langa care trece. Ea este o prezenta placuta si dorita. Zambitoare, calda si blanda, femeia fericita devine un partener ideal pentru orice gen de barbat, chiar daca nu este machiata si nu poarta tocuri.

Femeia indragostita este cu mult mai frumoasa! Ea lumineaza, pur si simplu, incaparea in care intra! Uneori cei din jur o privesc uimiti, intrebadu-se ce schimbare a facut de e atat de diferita.

Femeia insarcinata este si ea o femeie frumoasa! Uimitor de frumoasa! Sunt oameni care pot vedea lumina acestor femei si care stiu clar ca aceasta este direct legata de sarcina pe care o poarta. De ce se intampla acest lucru? E stiut ca atunci cand ramanem insarcinate, din cauza schimbarilor hormonale, perfect firesti, ajungem sa vedem viata mult mai frumos. Parca totul este in roz acum! Traim o stare de fericire si impacare profunda si deloc intamplatoare, pentru ca mica viata care se dezvolta acum in noi are nevoie de armonie pentru a creste frumos. Natura stie mai bine ca orice stilist cum sa infrumuseteze femeia insarcinata! Ea ii daruieste femeii starea aceea de fericire necesara pentru buna evolutie a sarcinii. Apoi, firesc, femeia incepe sa infloreasca.

Parca s-au mai clarificat lucrurile, nu credeti? Pare mult mai simplu acum! Daca vrem sa fim frumoase la orice varsta, ar trebui sa fim fericite si indragostite la orice varsta, sa ne iubim si sa iubim, sa traim viata frumos, in armonie si in impacare cu noi insene si cu tot ce ne inconjoara!

Share Button

One Comment

  1. Simona

    June 21, 2017 at 10:19 pm


    Adevărat. Fiecare femeie este frumoasa în felul ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro