Horoscopul saptamanii 1 - 7 mai 2017 - Woman2woman.ro

Horoscopul saptamanii 1 – 7 mai 2017

By on May 1, 2017
Share Button

Horoscop saptamanal Berbec: 1-7 mai 2017

E ceva in aer inca de saptamana trecuta, ceva legat de copii sau dragoste. Si acest ceva va va acapara atentia si sufletul. E un cumul de senzatii placute de care veti avea parte in aceasta saptamana. Casa a cincea este condusa Leu, asociat cu mandrie, putere, autoritate, mostenitori pretendenti ai tronului. De asemenea, Leul guverneaza viata amoroasa deoarece guverneaza iubitul sau iubita.

Horoscop saptamanal Taur: 1-7 mai 2017

A trecut multa vreme de cat nu te-ai mai concentrat asupra familieii, asupra casei tale, a universului tau imediat, a ceea ce reprezinta cuibul tau. Si poate e momentul sa o faci acum. Poate a venit momentul sa iti intorci privirea spre acestea, sa le acorzi importanta cuvenita. S-ar putea sa te simti bine facand ordine, punand la punct unele lucruri legate de casa ori legate de families au, de ce nu, organizand o intalnire cu cei apropiati.

Horoscop saptamanal Gemeni: 1-7 mai 2017

Gemenii sunt comunicatori innascuti, insa parca  nu au mai comunicat prea mult in mediul online si nu s-au mai focusat atat de mult pe ceea ce inseamna multimedia, internet si comunicare. De saptamana aceasta ar putea sa revina la aceste medii de comunicare sis a le ocupe cea mai mare parte a timpului.

Horoscop saptamanal Rac: 1-7 mai 2017

Roata se intoarce in cazul Racilor si trecut revine cumva, se intoarce pentru sau impotriva ta. Asta depinde de cum te-ai comportat in trecut si de tipul de persoana. Transformarea  va tine de bani, casa, caritate, afaceri, posesiuni, avere, mosteniri sau orice poseda Racul. Acest lucru va fi mai evident de saptamana viitoare, insa se prefigureaza inca de pe acum.

Horoscop saptamanal Leu: 1-7 mai 2017

A trecut mult timp de cand nu te-ai mai gandit la tine, ci ai fost mereu pentru altii, pentru ceilalti, te-ai precupat de starea si de bunastarea altora. Acum e randul tau.  Titlul, reputația, rolul, aspectul personal si imaginea vor fi în centrul atentiei. Karma va marca perioada urmatoare si ar fi bine sa va opriti asupra voastra in aceasta perioada. Ceea ce mai puteti face este sa priviti spre persoane pe care le admirati, pentru ca si voi admirati chiar daca, de multe ori, nu vreti sao aratati.

Horoscop saptamanal Fecioara: 1-7 mai 2017

In cateva saptamani, trecut se va intoarce la tine si un secret poate iesi la iveala, in functie de viata pe care ai avut-o, acest secret te poate pune pe ganduri, te poate speria sau iti poate aduce fericire. Dar asta depinde numai de trecutul tau. Totusi, nu e cazul sa te sperii sau sa privesti cu teama perioada care va urma, pentru ca din orice situatie exista iesire. Si fericirea poate sa te astepte cuminte, cand te astepti mai putin.

Horoscop saptamanal Balanta: 1-7 mai 2017

Balanta, esti pe punctul de a intra intr-o noua etapa importanta a vietii cu unul sau mai multi prieteni, si poate un grup. Un exemplu tipic ar implica un partid politic, o trupa rock sau o echipa de fotbal. In acest cerc sau in comunitate exista si prieteni vechi, dar si prieteni noi. Impreuna cu ei vei petrece vremuri bune si anoste, vei primi si vei da, asa cum karma o cere si o implica.

Horoscop saptamanal Scorpion: 1-7 mai 2017

Drumul tau se poate schimba in orice minut, vei avea datorii karmic, dar vei si primire compense. Va fi vorba despre munca si cariera ta nerecompensate prea bine in ultima vreme si care, sub privirea atenta a unui mentor din prezent sau din trecut se pot transforma in bine, in aur pur.

Horoscop saptamanal Sagetator: 1-7 mai 2017

Aveti sanse mari sa invatati stralucit, sa studiati, sa scrieti, sa publicati, sa calatoriti sau sa va angajati in alte tari, cu alte culture fata de tara in care traiti acum. Aceasta este calea adevarata a Sagetatorului: invatarea, calatoria si schimbarea drastic, atat de viziune, cat si personala si profesional. Sagetatorul are aceasta capacitate si aceasta dragoste de nou si de traversarea limitelor si descatusare.

Horoscop saptamanal Capricorn: 1-7 mai 2017

Si la Capricorn trecutul este pe cale sa se intoarca sub forma unei povestiri familiare despre bani, afaceri, caritate, casa ori posesiuni. Acest ecou din trecut inca nu isi va face prezenta, insa isi va crea bazele in aceasta saptamana. Vor exista momente cand va veti simti ca si cum va veti urmari trecutul si prezentul in celasi timp.

Horoscop saptamanal Varsator: 1-7 mai 2017

Aveti datorii si credite nu neaparat la banci si institutii, ci poate la un om foarte important din viata voastra. Inca nu se simte presiunea, ci doar mici “scapari” si usoare tensiuni, care se pot amplifica in saptamanile care urmeaza. Ce se intampla in aceasta saptamana este doar inceputul.

Horoscop saptamanal Pesti: 1-7 mai 2017

Pestii vor fi preocupati de volumul zilnic de munca, de  corpul, stilul de viata si rutina lor. Au trecut ani de cand nu au mai avut o importanta atat de mare, asa cum vor avea incepand cu saptamana viitoare. Pana atunci se vor resimti cateva implicatii a ceea ce urmeaza. Vor avea discutii si planuri privind alimntatia, medicamentele, bauturile, medicii, vindecatorii si sportul.

Citeste horoscopul integral aici

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro