10 gesturi absurde pe care le facem cand iubitul nu raspunde la SMS - Woman2woman.ro


10 gesturi absurde pe care le facem cand iubitul nu raspunde la SMS

By on aprilie 11, 2017

mancare de post

Share Button

Fiecare a trecut probabil printr-o astfel de situatie macar o data in viata: ai trimis iubitului un sms dar nu ai primit niciun fel de raspuns. Daca nu raspunde in urmatoarele 10 minute ti se pare ok, dar daca timpul trece fara niciun semn de la el, deja incepi sa te ingrijorezi si cateodata sa te porti anormal.

Gesturi absurde pe care le facem cand iubitul nu raspunde la SMS

10 gesturi absurde pe care le facem cand iubitul nu raspunde la SMS

10 gesturi absurde pe care le facem cand iubitul nu raspunde la SMS

1. Dai un SMS prietenelor pentru a te asigura ca mesajele sunt livrate

Incerci sa te minti singura si te gandesti ca poate iubitul nu a primit mesajele tale si asa se poate explica tacerea lui. Dar, daca prietenele iti raspund rapid la mesaje, explicatia nu poate fi asta.

2. Trimiti SMS pe propriul numar de telefon

Daca ti se pare ridicol sa verifici daca serviciul de mesagerie functioneaza bine trimitand mesaje prietenelor, poate incerci sa faci aceasta verificare trimitandu-ti singura mesaje. Culmea, tresari si cand primesti propriul mesaj, crezand ca in sfarsit el ti-a raspuns…

3. Vorbesti cu propriul telefon

Disperarea te face adesea sa faci gesturi ciudate cum ar fi vorbesti cu propriul telefon, rugandu-l sa sune. Daca totusi telefonul nu te asculta si sub nicio forma nu vrea sa sune, nu te razbuna aruncandu-l pe jos.

4. Dai telefonul unei prietene

Nerabdarea te conduce la gesturi disperate: ai pasat telefonul unei prietene si acum o stresezi la fiecare 3 minute intreband-o daca a vazut vreun mesaj. Intre timp tu nu mai poti de nerabdare si de nervi!

5. Suni serviciul de mesagerie

Te gandesti ca poate ti-a lasat vreun mesaj vocal si trebuie sa verifici. In plus, te gandesti ca asa poti debloca reteaua, in cazul in care sunt mesaje pe care nu le poti primi.

6. Stingi si aprinzi telefonul neincetat

Nu stii nici tu care este adevarata motivatie pentru care alegi sa restartezi telefonul, dar tot speri ca la urmatoarea pornire a telefonului vei primi mesajul mult asteptat. Impreuna cu niste explicatii credibile, care sa iti demonstreze ca ti-ai facut griji inutil si ca totul este ok intre voi.

dus7. Faci 10 dusuri

Ti se pare ca sub dus timpul trece mai repede. Evident, cat timp esti la dus nu iti poti verifica telefonul, dar speri ca atunci cand vei iesi de la dus relaxata vei avea supriza ca ai primit mesaje de la iubitul tau.

8. Verifici Facebook-ul

Iti trece pri minte ca el ti-a lasat un mesaj pe peretele de la Facebook, pentru ca cine stie ce s-a intamplat cu telefonul lui si nu a avut alta modalitate de a comunica cu tine. Amuzant…

9. Il apelezi cu numar ascuns

Cum altfel poti verifica daca inca traieste, desi nu iti raspunde la mesaje?

10. Mesaj trimis din greseala

Te prefaci ca i-ai trimis un mesaj din greseala, pe care vroiai sa il trimiti altei persoane. Te gandesti ca un astfel de gest l-ar putea convinge sa reactioneze intr-un final. Daca nici asa nu ai vreun rezultat, te gandesti sa revii cu un mesaj de genul :”scuze, nu era pentru tine…”

Decat sa te porti in acest fel si sa fii ridicola, mai bine incearca sa iti ocupi timpul cu o activitate constructiva. Raspunsul, indiferent de natura lui, va veni la momentul potrivit!

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *