5 sfaturi pentru ca relatia la distanta sa functioneze - Woman2woman.ro


5 sfaturi pentru ca relatia la distanta sa functioneze

By on septembrie 16, 2016

mancare de post

Share Button

Adesea viata te pune in situatii dificile si esti nevoita sa intretii o relatie la distanta. Daca sunteti amandoi pe aceeasi lungime de unda in legatura cu relatia voastra si faceti impreuna eforturi pentru a o pastra, totul va fi bine. Ce trebuie sa faci pentru a te asigura ca poti pastra o relatie la distanta? Cum poti suporta mai usor absenta partenerului din viata ta de zi cu zi, esti suficient de puternica pentru o astfel de relatie?

5 sfaturi pentru ca relatia la distanta sa functioneze

relatie la distanta

Ai incredere in partenerul tau

O relatie la distanta trebuie sa se bazeze pe incredere, fara de care nu poate sa reziste. Nu trebuie sa va sunati la fiecare 10 minute pentru a va verifica reciproc. Distanta nu poate fi considerata o scuza pentru a-l agresa si sufoca pe celalalt. Trebuie sa va acordati libertatea necesara, exact asa cum ar trebui sa procedati daca nu ar fi la mijloc distanta.

Daca iti spune ca trebuie sa fie prezent in anumite locuri, pastreaza-ti increderea. Daca ti-a spus despre evenimentul respectiv inseamna ca nu are nimic de ascuns. Asadar nu este cazul sa te stresezi si sa il obosesti cu telefoane pentru a verifica ce face. Ocupa-ti si tu timpul cu activitati interesante sau iesi cu prietenele. Daca sunteti departe unul de celalalt, viata voastra trebuie sa se desfasoare in mod normal. Bucura-te de viata, urmeaza-ti pasiunile, implica-te in proiecte. Daca reusesti sa iti programezi bine timpul, totul poate va parea mai usor.

Ramaneti aproape, in ciuda distantei

Chiar daca nu va puteti vedea fizic, exista suficiente mijloace de comunicare care ne pot ajuta sa pastram o relatie la distanta. Putem discuta ore in sir prin telefon sau prin intermediul internetului, putem trimite sms-uri, poze si filmulete care ne ajuta sa traim fiecare experienta impreuna. Nu ezita sa ii faci surprize, trimitand mici atentii care sa mentina relatia vie. Rezervati-va timp zilnic pentru a va povesti cum v-ati petrecut ziua.

Faceti planuri pentru viitor

Daca stii ca este persoana langa care vrei sa iti petreci restul vietii, discutati despre ce vreti sa faceti in urmatoarea perioada, stabiliti-va urmatoarea intalnire sau vacanta impreuna. Imaginea momentelor cand va puteti revedea va va da puterea necesara pentru a suporta timpul care trece cateodata greu.

Momentul reintalnirii

Cand in sfarsit aveti posibilitatea sa va intalniti, profitati la maxim de fiecare moment petrecut impreuna, fara sa va ganditi ca urmeaza o noua despartire. Evita sa ii spui ca iti este foarte greu in absenta lui, pentru a nu strica momentele petrecute impreuna, de care trebuie sa va bucurati. Daca simti ca o relatie la distanta este dificila, spune-i asta prin telefon, dar nu la momentul intalnirii cand trebuie sa fii vesela si zambitoare. Pentru a face fata incercarilor la care este pusa relatia voastra din cauza distantei, trebuie sa profitati de prezent. Veti trai momente frumoase, care va vor da putere sa rezistati pana la urmatoarea intalnire!

Fii pozitiva, pastreaza-ti increderea ca intr-o buna zi distanta dintre voi nu va mai fi o problema si veti putea trai impreuna, iar toate dificultatile vor ramane doar o amintire si o proba de rezistenta a relatiei voastre.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *