Horoscop august 2016 - cariera, dragoste, sanatate, bani - Woman2woman.ro


Horoscop august 2016 – cariera, dragoste, sanatate, bani

By on iulie 25, 2016

mancare de post

Share Button

Horoscop august 2016 - cariera, dragoste, sanatate, baniLuna august este destul de buna pentru cele mai multe zodii. Sacina va reprezenta un subiect mult discutat si, uneori, un obiectiv. Insa vor prima relatiile profesionale si cariera, pentru cei mai multi nativi ai horoscopului. Va fi o luna in care unele relatii vor fi reconsiderate, o luna a afacerilor, dar si a povestilor de dragoste. Daca vrei sa stii ce iti rezerva astrele pentru luna august, citeste horoscopul lunii august 2016.

Horoscop august 2016

Berbec – Horoscop august 2016 – cariera, dragoste, sanatate, bani

Horoscop Berbec Horoscop august 2016 - cariera, dragoste, sanatate, baniBerbecii ar  trebui sa acorde o atentie problemelor proprii, dar si aspectului psihologic al vietii. Cu o baza emotionala puternica, isi va putea planifica dezvoltarea viitoare in cariera.

Este momentul sa isi foloseasca farmecul si abilitatilr sociale pentru a-si atinge obiectivele in viata. Independenta si asertivitatea ar trebui sa fie lasate la o parte pentru moment. Pot avea interactiuni sociale si sa se bucure de viata in luna august 2016.

Berbecul predictii va avea sanse de crestere in cariera. Vor  avea momente de satisfactie la locul de munca.

Daca au copii mari, ei se vor descurca bine in viata lor profesionala, vor avea parte de promotii si recompense financiare. Bunastarea emotionala este mai importanta decat succesul material in cariera si in aceasta luna. Berbecii care isi cauta un loc de munca sau cei care doresc sa inceapa noi afaceri vor avea oportunitati la inceputul lunii.

Veniturile pot fi extrem de mari pana la mijlocul lunii, mai ales daca nativii se ocupa de afaceri de familie si membrii familiei vor contribui si ei la fluxul de numerar. Pot face bani prin ingeniozitatea lor si dupa aceea. De asemenea, ii va ajuta faptul ca se bucura de incurajarea superiorilor sau ai membrilor familiei.

Berbecii isi pot asuma riscuri calculate, in timp ce investesc  si pot, de asemenea, sa faca bani cu ajutorul instinctelor proprii. Investitiile pot fi in imobiliare, industria constructiilor, locuinte. Acestea par sa fie extrem de profitabile.

In dragoste vor fi mult mai rationali in aceasta luna. Relatia cu partenerul va fi destul de sensibila si trebuie sa fie foarte atenti la manipularea din casnicia sau relatia lor.

Cuplurile  casatorite de Berbeci vor avea parte de mai multa distractie si de divertisment in a doua jumatate a lunii. Unii nativi vor gasi oportunitati romantice, daca sunt singuri. In luna august 2016, relatiile sunt inclinate mai mult spre placere deci noii parteneri sa nu se astepte la niciun angajament din partea acestuia. De asemenea, nu e un moment bun pentru o sarcina.

Sanatatea va fi buna in aceasta luna si interesul manifestat pentru fitness si alimentatie sanatoasa va merntine sanatatea la cote maxime. Daca apar, insa, probleme, acestea trebuie rezolvate, chiar daca nu sunt grave. Se pot agrava in timp.

Taur – Horoscop august 2016 – cariera, dragoste, sanatate, bani

Horoscop Taur Horoscop august 2016 - cariera, dragoste, sanatate, baniProblemele proprii si aspectele emotionale vor fi in centrul atentiei. Isi pot rezolva problemele de acasa si sa ia masuri pentru a-si spori puterea psihologica.

In august 2016, ei trebuie sa se adapteze la modul in care lucrurile se intampla, pentru a reduce efortul pe care ar fi necesar sa il depuna. Abilitatile sociale vor fi importante pentru a-si atinge obiectivele si efortul personal poate fi limitat la minimum.

Taurii se pot rasfata cu renovarea si infrumusetarea casei, dar si prin socializare cu prietenii si apropiatii. Lectiile karmice din trecut pot fi folosite orientativ pentru actiunile si deciziile care urmeaza sa fie luate in viitorul apropiat. Mai exact: taurii trebuie sa arate ca au invatat din trecut si pot actiona in consecinta.

Nu e o perioada favorabila pentru cariera sau pentru cresterea afacerilor in aceasta luna. Asa ca se pot relaxa acum si sa se concentreze pe planificarea proiectelor de viitor.

Castigurile Taurilor  vor fi foarte bune in august 2016. Jupiter are un impact benefic asupra finantelor acestora, fie prin sine, fie prin intermediull partenerului de viata. Sotul va putea avea, de asemenea, succes financiar si va fi in masura sa sprijine si eforturile lor monetare. Nativii au posibilitatea de a strange capital pentru proiectele lor. Si ar putea fi usor sa faca asta.

Chiar si cu venituri frumusele, nativii tot trebuie sa fie atenti la cheltuieli. Pot avea tendinta de face cheltuieli exorbitante si exista pericolul de cheltuieli care sa depaseasca valoarea veniturilor.

In dragoste, lucrurile nu vor merge ca pe roate. Va fi o luna cu turbulente. Relatiile actuale se vor confrunta cu vremuri dificile, insa relatii bune vor supravietui, in timp ce cele mai slabite pot sa se termine. Acesta este un moment excelent pentru flirt si distractie, ce ar putea duce chiar la one night stand-uri (aventuri de o noapte). Fazele lunii ii vor ajuta sa depaseasca problemele de infertilitate sau legate de sarcina.

In cazul in care sunt implicat in activitati filantropice, pot exista probleme la sfarsitul lunii. Credintele religioase si organizatiile din care fac parte vor avea transformari drastice.

Taurii ar trebui sa de odihneasca suficient de odihna, deoarece pana pe 23 sanatatea va fi fragila. Ar trebui sa aiba grija, sa faca sport si sa se fereasca de furtuni emotionale, pentru a-si imbunatati starea. De asemenea, hobby-urile si talentele creative le vor stimula sanatatea si le va pastra moralul bun.

Spiritualitatea si activitatile religioase le vor distrage atentia de la stresul profesional si ii va ajuta la imbunatatirea sanatatii fizice. Ei trebuie sa aiba griji la problemele cu stomacul.

Gemeni – Horoscop august 2016 – cariera, dragoste, sanatate, bani

Gemeni Horoscop august 2016 - cariera, dragoste, sanatate, baniGemenii ar trebui sa se concentreze asupra familiei si a aspectelor psihologice pe parcursul lunii. Cariera si afacerile nu sunt avantajate, lucrurile se intampla lent si este timpul sa ia o pauza si isi incarce bateriile.

Gemenii trebuie sa se bazeze pe abilitatile sociale si pe capacitatea de adaptare pentru atingerea obiectivelor.

Gemeni, luna aceasta este excelenta pentru imbunatatirea abilitatilor personale si exersareacomplac in hobby-urile tale preferate. Puteti imbunatati coeficientul emotional si de a face viata de familie armonioasa.

Dezvoltarea  carierei nu va fi asa rapida precum sperau, insa asocierile in afaceri vor duce la un succes lent. Nativii trebuie sa aiba rabdare si sa astepte acest succes, timp in care sa depuna efortul necesar.

Finantele sunt puternice in aceasta luna, cu ajutorul planetei Venus. Instinctul legat de bani va fi bun pentru Gemeni si ii va ajuta la investitii profitabile. Saturn va modera riscul, insa nativii trebuie sa fie, de asemenea, precauti.

Calatoriile de afaceri sunt indicate pentru largirea perspectivelor. O investitie in moda si bijuterii ar putea aduce beneficii.

Gemenii, si barbatii si femeile, ar putea fi nestatornici,  sa minta si acest lucru se va reflecta in domeniul relatiilor. Trebuie sa evalueze parteneriatele actuale si, eventual, sa decida sa se desparta, daca e cazul.

Gemenii casatoriti vor avea diferente de opinii cu sotii lor. Aceste dezacorduri vor disparea spre sfarsitul lunii. Pot sa apara stiri legate de sarcina.

Gemenii singuri vor putea sa isi gaseasca perechea in randul unor parteneri de la munca sau din afaceri. Vor imbina munca si dragostea, pana la urma.

Sanatatea necesita mai multa atentie si nu este momentul sa faca schimbari majore in programele de antrenament si dieta. Ar trebui sa se concentreze pe conservarea vitalitatii prin consumul de nuci si fructe uscate, dar si sa faca jogging in fiecare zi, pentru a-si imbunatati rezistenta.

Este o luna buna pentru a lucra la propria personalitate, mai degraba decat pentru a incerca sa faca bani rapid.

Rac – Horoscop august 2016 – cariera, dragoste, sanatate, bani

Rac - Horoscop august 2016 - cariera, dragoste, sanatate, baniAccentul in august 2016 va fi pe relatii solide cu familia. Vor exista o multime de petreceri alaturi de membrii familiei si relatiile cu copii vor fi placute. Aspectul emotional al vietii va atrage atentia.

Ambitiile personale vor fi pe ordinea de zi pentru raci. Pot decide propriul curs si sa il urmeze in mod independent, fara ajutorul altora.

Aceasta luna este cea mai potrivita pentru placerile personale si inclusiv pentru cele sexuale.

Racii care sunt in cautarea unui loc de munca nu ar trebui sa se grabeasca sa aleaga, fara o analiza corespunzatoare a ofertelor pe care le primesc.

Vor avea o perioada buna spre sfarsitul lunii august 2016.

Sotul sau partenerul, dar si relatiile sociale le pot asigura un flux de numerar.

Castigurile pot veni, de asemenea, din creativitatea membrilor familiei si a grupurilor sociale. Vor avea sprijinul tuturor pentru proiectele lor care implica bani. De asemenea, informatiile financiare bune, metodele de promovare, actiunile de vanzare si de marketing le pot imbunatati castigurile.

August 2016 va fi o luna buna pentru dragoste. Atractivitatea si carisma lor vor fi capabile sa creeze mai multe posibilitati romantice. Vor gasi iubirea in timp ce isi urmaresc obiectivele financiare sau in cercul lor de  prieteni, spre sfarsitul lunii. Sa te intlnesti cu un Rac va fi distractiv in acest timp. Insa, nu ar trebui discutate subiecte precum sarcina si copiii.

Partenerul Racilor poate fi spiritual si ii va ajuta in asocierile financiare. Toate investitiile majore si cheltuielile sotullui sau iubitului necesita o examinare aprofundata. Planurile financiare ale partenerului trebuie sa fie evaluate si corectiile necesare trebuie sa fie facute. Fluxul de bani poate fi neregulat. Va fi cand saracie lucie, cand venituri sigure si suficiente.

Sanatatea este buna si mai poate fi imbunatatita in continuare prin grija inclusiv fata de bolile minore. Racii trebuie sa aiba grija la rani sau accidente la picioare.

Racii vor fi foarte fermecatori si la moda si va fi o perioada buna a petrece timp de calitata alaturi de familie si prieteni.

Leu – Horoscop august 2016 – cariera, dragoste, sanatate, bani

Leu - Horoscop august 2016 - cariera, dragoste, sanatate, baniPerformantele personale vor fi puse pe pauza si in atentia Leilor vor fi problemele de familie si cele emotionale.

Insa Leii vor fi de neinfranati si vor negocia cu succes provocarile pentru a-si indeplini planurile.

Trebuie sa isi decida obiectivele si sa lucreze cu sarguinta pentru a le atinge. Acest lucru necesita o evaluare prompta urmata de actiuni corecte si concrete.

Ziua de nastere ii poate gasi in cautarea unui loc de munca. Cu toate acestea, vor avea o luna usoara si buna, cu o multime de oportunitati care vin spre ei.

Leii sunt in cautarea satisfactiei emotionale atat in viata profesionala, cat si in afaceri.

E posibil ca luna august sa fie luna cea mai infloritoare din punct de vedere financiar. Leii sunt implicati personal in realizarea obiectivelor financiare propuse. Exista multa vigoare si concentrare si Leii fac tot posibilul sa faca investitiile profitabile.

Vor exista o multime de aventururi in ceea ce priveste finantele si nu vor fi mereu placute. E nevoie de atentie si alegeri bune pentru a se ajunge la asocieri de succes.

Banii vor veni greu, chiar daca nu vor exista neaparat reduceri in ceea ce priveste veniturile. Nu va fi vorba de un flux de numerar din surse neasteptate si nimic care nu era deja pe lista si asteptat. Trebuie sa fie suficient de inteligenti pentru a se adapta la schimbarile care pot sa apara pe plan financiar.

Planurile financiare ar putea avea legatura cu strainatatea si cu strainii. Nici calatoriile in interes de afaceri nu vor fi excluse, ori studiile in alta tara.

In dragoste este ceva mai complicat pentru Lei in august 2016, din cauza ca nativii se concentreaza pe finante si pe alte obiective personale, nu pe sentimente. E posibil ca relatia de dragoste sa necesite o reevaluare.

La finalul lunii ar putea, totusi, sa fie distrasi de noi oportunitati romantice si acest lucru ar putea crea neintelegeri in relatiile existente. O eventala sarcina nu ar trebui planuita acum, ci mai degraba cand relatia va fi sigura si nu vor exista probleme sau posibile rupturi.

Cei casatoriti pot avea conflicte cu sotii lor, conflicte cu privire la aspectele financiare.

Leii ar trebui sa se tina de fitness si de diete sanatoase pentru a-si asigura starea de bine pe care si-o doresc. Ar putea sa apeleze la metode de vindecare alternative, cu o baza spirituala.

Asadar, sanatatea va fi destul de buna si Leii vor avea un progres financiar excelent.

Fecioara – Horoscop august 2016 – cariera, dragoste, sanatate, bani

Fecioara Horoscop august 2016 - cariera, dragoste, sanatate, baniCariera si ambitiile personale pot fi lasate deoparte in cursul lunii si Fecioarele se pot concentra pe casa si pe afacerile personale. Puterea psihologica poate fi imbunatatita si de mediul familial.

Fecioara ar putea fi independent in august 2016, sa isi decida obiectivele pe care vor sa le atinga in viata si sa se concentreze pe realizarile personale. Atat Marte, cat si Mercur le va ajuta sa isi atinga scopurile, insa cu o anumita doza de agresivitate si prin actiuni indraznete. Cu toate acestea, Fecioarele trebuie sa incerce sa fie cat mai tolerante.

Activitatile care sunt legate de spiritualitate si religie vor fi in centrul atentiei pentru Fecioare. Vor fi interesate de meditatie si, de asemenea, vor cauta indrumare de la o Putere Suprema. Yoga ar putea reprezenta, de asemenea, o atractie a Fecioarelor in aceasta luna.

Schimbari benefice in cariera sunt posibile in aceasdista luna si succesul ar putea sa le surprinda spre finalul lunii august.

Chiar si cu acest noroc care pare sa insoteasca in cariera si afaceri, Fecioarele trebuie sa aiba mai mult discernamant in anumite situatii si in ceea ce priveste anumite aliante profesionale.

Instinctul lor financiar va fi excelent in aceasta luna. De asemenea, contactele sociale si organizatii, impreuna cu familia, pot sa le sustina cresterea veniturilor in aceasta perioada. Ar putea fi interesate si de cauze umanitare, care le pot tine ocupte pentru o perioada. Insa chiar si a-i ajuta pe altii ar putea contribui la propria dezvoltare financiara.

Dragostea, insa, este complicata luna aceasta. Tendinta lor de independenta strica viata romantica. In plus, sexualitatea Fecioarelor va fi la cel mai scazut nivel.

Relatiile celor care inca nu au un partener vor fi mai mult distractive si amuzante, insa cele serioase se vor materializa greu. Va exista o veste legata de o sarcina sau de nasterea unui copil in familie.

Sanatatea va fi buna in aceasta luna si Fecioarele vor avea mult farmec personal si vor fi mai atragatoare. Sportul si dieta le-ar putea ajuta sa se pastreze in forma, sa arate si sa se simta bine. Remediile  naturale ar putea ajuta mult in ingrijirea pielii si la ingrijirea faciala. De altfel, aceasta va fi o prioritate.

Balanta – Horoscop august 2016 – cariera, dragoste, sanatate, bani

balanta Horoscop august 2016 - cariera, dragoste, sanatate, baniBalantele ar trebui sa se concentreze pe problemele din cariera, insa nu vor putea ignora ceea ce se intampla  acasa si problemele de familie. Va trebui sa se preocupe si de acestea.

Afirmarea poate fi importanta in realizarea obiectivelor. De altfel, Balantele isi vor putea construi viata in conformitate cu dorintele sale. Nu este va nevoie sa se adapteze la capriciile si fanteziile altora in aceasta perioada.

Nativii acestei zodii ar putea avea parte de recunoastere si apreciere is, de asemenea, ar putea fi inclinate spre spiritualitate si activitati umanitare.

De altfel, Balantele se vor concentra pe combinarea problemelor de cariera cu ambitiile spirituale. In plus fata de succesul material in cariera, e de asteaptat sa aiba parte si de satisfactie interioara. Vor fi interesati de activitatile filantropice, dar si de afaceri.

Sitatia materiala va deveni mai clara in aceasta luna si se poate stabiliza.

Balantele vor fi mai implicate in activitati sociale si crearea de retele. Dragoste le va urmari aceasta luna si se va intampla in mod natural. De asemenea, Balantele vor fi in cautarea idealismului si a spiritualitatii in relatii.

Persoanele singure pot gasi dragostea in locuri religioase sau in centre de meditatie. Parteneriatele actuale vor fi revizuite si se vor lua masuri pentru a fi imbunatatite. Viata amoroasa se va confrunta cu tulburari importante spre sfarsitului lunii. De asemenea, sexualitatea Balantei va fi adusa in prim-plan in aceasta luna. E posibila o sarcina in familie.

Sanatatea va fi destul de buna si inca poate fi imbunatatita daca ai grija. Asigura-te ca vei lua masuri in caz de crampe la picioare sau in cazul in care ti se umfla gleznele, ar putea fi vorba despre retentie de apa.

Scorpion – Horoscop august 2016 – cariera, dragoste, sanatate, bani

scorpion Horoscop august 2016 - cariera, dragoste, sanatate, baniZona casei si a carierei este puternica. Accentul ar trebui sa se puna pe probleme din cariera in aceasta luna, latura emotionala poate fi lasata deoparte pentru moment.

Ambitiile personale si obiectivele de viitor vor fi extrem de importante in luna august in 2016.

Acum e momentul sa isi stabileasca obiectivele si sa lucreze in directia lor necontenit, pentru a le atinge. Abilitatile sociale si farmecul personal nu sunt necesare pentru prezent.

Cariera Scorpionilor poate atinge acum un varf si nativii acestei zodii vor avea suportul total al partenerului de viata. Daca vor dori sa isi creasca afacerea, ar trebui sa acorde o atentie deosebita la a-si construi un cerc social larg.

Pot atinge succesul profesional prin crearea de retele. Scorpionii vor gasi oportunitati in grupuri sociale sau profesionale.

Scorpionii vor munci din greu pentru castigurile din aceasta luna.

Scorpionii sunt in cautarea capacitatilor intelectuale care sa ii ajute in relatiile profesionale. Ei vor  sa avanseze in cariera prin intermediul acestor parteneriate, dar si prin intermediul partenerilor amorosi. Cei singuri isi vor gasi dragoste alaturi de persoane mai in varsta sau superioare ierarhic, poate chiar colegi de birou sau, oricum, oameni puternici.

La sfarsitul lunii august 2016, dragostea va putea fi gasita in propriul cartier. Cine stie, s-ar putea sa se indragosteasca chiar de prietenul sau vecinul lor. O alta posibilitate este sa isi gaseasca  dragostea peste mari si tari sau alaturi de straini.

Scorpionii casatoriti vor fi in cautare de stabilitate emotionala in casnicia lor. Isi doresc mai multa tandrete, grija, romantism si atentie din partea partenerului. Sarcina ar putea fi un subiect mult discutat in luna august2016.

Scorpionii trebuie sa fie precauti cu privire la sanatatea lor, pana la mijlocul lunii. Trebuie sa ia o pauza de la rutina obositoare, sa aiba grija la alimentatie si la mentinerea prin sporit.

Mentinerea relatiilor sociale este importanta, deoarece aceasta va merge mana in mana cu mentinerea sanatatii. E nevoie sa se asigurae ca vor fi atenti la problee care pot sa apara: alergii ale pielii si infectii ale sinusurilor.

Va fi o luna ambitioasa si satisfacatoare pe plan personal.

Sagetator – Horoscop august 2016 – cariera, dragoste, sanatate, bani

Sagetator - Horoscop august 2016 - cariera, dragoste, sanatate, baniOportunitatile de afaceri sunt foarte bune in aceasta perioada si cariera Sagetatorilor este la cote inalte cam tot anul, mai ales in aceasta perioada. Asadar, este si firesc sa se concentreze pe profesia lor, pe afaceri si bani.

Sagetatorii pot avea propriul lor mod de lucru si vor decide singuri cu privire la obiectivele lor. Nu depind de ajutorul nimanui, ci se vor baza pe ei insisi. Lucrurile pot fi realizate prin propriile puteri si afirmarea nu va intarzia.

In aceasta luna, vor exista activitati frenetice in cariera si in afaceri. De altfel, dezvoltarea carierei va fi destul de rapida, chiar daca ar putea exista o opozitie puternica la locul de munca, la firma in care sunt angajati. Insa ei pot depasi provocarile, daca vor avea vointa si energie.

Formarea profesionala,urmarea unor cursuri suplimentare si contactele sociale vor fi esentiale in sfera profesionala si de afaceri. De asemenea, calatoriile pentru promovarea produselor sau a afacerii este indicata in timpul acestei luni.

Castigurile vor fi bune. Banii vor veni din locuri neasteptate iar, in general, pozitia planetelor favorizeaza expansiunea monetara. Cariera, insa, este principala sursa de venit.

Afectivitatea este si ealegata de cariera. Avand in vedere faptul ca Sagetatorii isi vor petrece cea mai mare parte a timpului la birou sau cu munca, e de inteles de ce. Asadar, dragostea va putea fi gasita la birou sau in calatoriile de afaceri. Surprize placute pot sa apara si nu doar pe plan financiar. Insa nu va fi voba neaparat despre o poveste de dragoste ca in filme, ci e posibil sa apara mai multe posibilitati si schimbari frecvente. Nativii vor fi inclinati spre sex in prima parte a lunii si abi apoi compatibilitatea spirituala va fi factorul decisiv in relatii.

Sagetatorii care se afla deja intr-o relatie isi vor evalua posibilitatile, sentimentele si relatiile in sine si vor decide daca trebuie luate masuri pentru a le imbunatati. Pot exista perturbari majore in relatii pe la timpul sfarsitul lunii. Tot in aceasta luna, Sagetatorii ar putea sa isi faca planuri pentru o eventuala sarcina.

Sanatatea va deveni delicata si va necesita o atentie adecvata. Dieta si sportul vor juca un rol important in mentinerea sanatatii. Venus ii va ajuta sa faca schimbari vitale in planurile de fitness si hrana. O dieta de detoxifiere a organismului ar putea sa le confere o stare de bine.

Capricorn – Horoscop august 2016 – cariera, dragoste, sanatate, bani

capricorn Horoscop august 2016 - cariera, dragoste, sanatate, baniCariera si realizarile personale vor fi prioritare. Familia si problemele emotionale ar putea fi puse pe plan secund. Imbunatatirea abilitatilor profesionale prin instruire avansata le va spori perspectivele de cariera si le va creste sansele de a obtine mai mult succes.

Accentul va fi pus pe cercul social si interesele lor. Actiunea independenta si asertivitatea trebuie sa fie limitate. Dar Sagetatorii iubesc oamenii si socializarea, astfel ca activitatile sociale vor fi pe ordinea de zi in aceasta luna.

Capricornii interesati de studii aprofundate si de calatorie vor fi avantajati de aceasta perioada. Acestia ar putea fi trasi spre spiritualitate si secretele sale.

Casatoria este un alt mod de promovare a afacerii tale. Ar putea fi un motiv de intalnire cu potentialii parteneri iar socializarea cu persoane influente poate imbunatati perspectivele de angajare.

Castigurile vor fi mai mult decat suficiente in august 2016. Este nevoie de mai multa munca, insa, spre sfarsitul lunii.

Capricornii vor fi nevoiti sa cheltuie mai mult pentru necesitatile proprii. Relatia cu membrii familiei poate fi tensionata din cauza banilor. Investitiile si achizitiile necesita mai mult control, insa perspectivele monetare globale par a fi optimiste.

Dragostea este excelenta in aceasta luna, insa va fi mai sexuala decat romantica, mai ales spre mijlocul lunii. Nativii vor fi atrasi de reputatia si carisma persoanei. Cuplurile casatorite vor constata ca sotii lor sunt mai imprevizibil si vor fi nevoiti sa tina cont de asta.

Anumiti nativi ar putea sa se casatoreasca sau sa planuiasca o nunta in aceasta perioada. De asemenea, este o luna buna pentru a planifica aparitia unui copil.

Interesul Capricornilor in mentinerea imunitatii va fi un factor major in a ramane sanatos si vitalitatea va creste in aceasta luna. Ar trebui sa tina cont de alimentatia sanatoasa si sa stie ca a lua un pranz sanatos si un mic dejun sanatos va stimula starea lor de bine. De asemenea, ar trebui sa acorde o atentie mai mare la curatenia spirituala. Ei ar trebui sa faca curatenie si sa scape de toate lucrurile inutile din viata lor. Renuntarea la vicii, precum fumatul sau consumul de alcool ori cafea in exces trebuie sa fie eliminate.

Varsator – Horoscop august 2016 – cariera, dragoste, sanatate, bani

varsator - Horoscop august 2016 - cariera, dragoste, sanatate, baniSituatia financiara va fi destul de dificila in aceasta luna. Ar putea depasi aceste probleme insa cu mai mult efort si cu ceva ajutor. De asemenea, trebuie sa isi gestioneze bine banii imediat ce ii au. Astfel, Varsatorii ar trebui sa foloseasca surplusul de bani pentru a sterge creditele in asteptare. Nativii vor fi capabili sa stranga bani pentru asocierile de afaceri si nu le va fi greu sa faca asta.

Totusi, e nevoie ca Vasatorii sa depuna mai mult efort pentru a-si atinge obiectivele financiare.

In ceea ce priveste dragostea, aceasta va fi mai pasionala spre sfarsitul lunii. Persoanele singure vor avea oportunitati romantice abundente in mediul online. Acestea ar putea sa se indragosteasca de un rebel sau, din contra, de un barbat cu o pozitie buna. De alfel, multe dintre naivele acestei zodii ar putea sa se bazeze pe sot din punct de vedere financiar.

Nu doar relatiile amoroase, ci si sexul si sarcina vor fi in acestor nativi.

Rudele apropiate si vecinii imprevizibili le-ar putea testa limitele de toleranta si Varsatorii vor constata ca unele dintre relatiile existente ar trebui revizuite.

Starea de sanatate va provoca ingrijorari pana pe 23 august si nativii trebuie sa fie destul de atenti cu privire la aceasta. Stabilitatea emotionala va fi un factor major in a avea o buna sanatate fizica. Acest lucru poate fi imbunatatit prin relatii placute cu sotul si cu alti membri ai familiei.

Vitalitatea lor va fi mai puternica in aceasta luna, mai ales daca nativii vor opta pentru yoga si meditatie.

Pesti – Horoscop august 2016 – cariera, dragoste, sanatate, bani

pesti - Horoscop august 2016 - cariera, dragoste, sanatate, baniDezvoltarea carierei va fi prioritara si problemele personale vor fi lasate deoparte. De fapt, Pestii si-au facut deja planurile in cariera si tot ceea ce ramane este sa le puna in aplicare prin actiuni indraznete.

Nativii vor avea nevoie de farmec si abilitat sociale pentru a deveni independenti si pentru a-si atinge obiectivele.

Casa parteneriatelor este bine astectata, astfel ca se intelege de ce, uneori, interesele comune cu ale altor oameni au prioritate fata de ambitiile personale. Pestii iubesc activitatile sociale si acestea vor aduce beneficii majore in aceasta perioada.

Pestii vor avea parte de afaceri profitabile si oportunitati excelente la locul de munca.

Insa ei trebuie sa se asigure ca profita la maximum de aceasta sincronizare norocoasa si sa isi construiasca  fundatia carierei lor. Nu ar trebui sa se grabeasca sa ia decizii rapide, pentru ca acestea ar putea sa se dovedeasca a fi gresite.

Finantele sunt ingrijoratoare dupa data de 10 august. Situatia financiara pentru zodia Pesti depinde de contactele sociale mai degraba decat eforturile personale. Asta inseamna ca ar trebui sa investeasca timp in contacte sociale pentru a-si promova obiectivele financiare. Banii investiti in activitatile legate de sanatate ar putea da randamente bune.

Dragostea va fi minunata luna aceasta; relatiile actuale ale Pestilor vor fi revizuite si doar cele mai puternice vor supravietui. Ar trebui sa se faca eforturi pentru a normaliza relatiile cu partenerul si prietenii.

Pestii ar putea avea parte de intemeierea unei relatii serioase in luna august 2016. Casatoria si sarcina nu este recomandabile, insa. Exista o multime de oportunitati romantice pentru cei singuri atat legate de sex, dar si de romantism. De altfel, acestai ar putea descoper dragostea la locul de munca, in centre de fitness sau in excursii.

Starea de sanatate a Pestilor va fi excelenta pana la data de 23 si va necesita mai multa atentie dupa aceea. Vor experimenta diverse metode alternative de vindecare. Si sanatatea emotionala este importanta si poate stimula imunitatea prin intermediul relatiilor placute cu familia si prietenii.

Pentru a concluziona, Pestii au parte de o luna excelenta pentru perspectivele de angajare si romantism, in cele mai neasteptate locuri.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *