Saptamana incarcata pentru prezentatoarea stirilor matinale ale TVR, Dorina Florea. Iata ce program are vedeta - Woman2woman.ro

Saptamana incarcata pentru prezentatoarea stirilor matinale ale TVR, Dorina Florea. Iata ce program are vedeta

By on April 12, 2016
Share Button

Pentru Dorina Florea, saptamana aceasta se anunta a fi extrem de incarcata. Dupa ce, de luni pana vineri, se trezeste dis de dimineata pentru a le oferi telespectatorilor TVR stirile diminetii, in weekend, vedeta urmeaza sa prezinte si sa modereze o conferinta adresata femeilor.

Dorina-portret

Dorina Florea modereaza conferinta „Sanatate, frumusete, feminitate” organizata de Woman2Woman.ro inca de la prima editie, anul acesta, conferinta ajungand la editia cu numarul V.

Cu o experienta de aproape 10 ani in fata camerelor de filmat si in fata unui numar mare de telespectatori, Dorina Florea are emotii in postura de prezentator de conferinte. Din fericire, insa, anii de experienta si atmosfera prietenoasa o ajuta sa le depaseasca, astfel ca jurnalista TVR  a fost, de fiecare data, extrem de apreciata si in aceasta postura.

„Prezinta excelent si face fata cu brio situatiilor neprevazute care apar in timpul unor actiuni in direct sau in cadrul oricaror evenimente”, „e frumoasa, prietenoasa si se descurca foarte bine ca prezentatoare de conferinte”, „cred ca ii sta foarte bine in aceasta postura”, „pare sa se simta foarte bine ca prezentatoare de evenimente” sau „am fost surprinsa sa vad cat de modesta este; cred ca este printre putinele persoane publice atat de apropiate de public si atat de prietenoase” sunt doar cateva dintre parerile si reactiile participantelor la editiile trecute ale conferintei, vizavi de frumoasa jurnalista.

Asadar, daca vrei sa o vezi si tu in postura de prezentatoare a unui eveniment, poti participa gratuit la conferinta. Inscriele se fac prin intermediul formularului de inscriere din pagina evenimentului: http://woman2woman.ro/conferinta-sanatate-frumusete-feminitate-16-aprilie-2016-editia-a-v-a

Pe Dorina Florea o poti urmari pe pagina ei de facebook aici.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro