Afla tot ce trebuie sa stii despre sanatatea, feminitatea si frumusetea femeii - Woman2woman.ro


Afla tot ce trebuie sa stii despre sanatatea, feminitatea si frumusetea femeii

By on aprilie 12, 2016

mancare de post

Share Button

Ai ocazia sa afli tot ceea ce trebuie sa stii despre cum iti poti pastra sanatatea si frumusetea pentru mai mult timp, cum obtii mai multa energie si o stare de bine sau cum poti fi mai feminina. Cum? Daca participi la conferinta organizata de noi, sambata aceasta.   

Iata care sunt cateva dintre temele abordate in cadrul evenimentului de sambata:

happy-woman-miltonnaturopath-com

 

  1. Cum obtii mai multa energie si o stare de bine

Poti afla acum detalii despre cum poti sa gandesti pentru a fi mai fericita si mai implinita, dar si despre alimentatia femeii si despre cum poti obtine mai multa energie in viata ta.

  1. Feminitate si atractie feminina

Frumusetea vine din interior? Care sunt atuurile femeilor atragatoare? Se vorbeste despre frumusete fizica, atitudine si personalitate in incercarea de a stabili de unde vine atractia feminina. De data aceasta, te invitam sa afli si alte modalitati prin care poti deveni mai atragatoare.

  1. Frumusete, sanatate si proceduri de reintinerire

Cum ne pastram sanatatea si frumusetea? Care sunt cele mai simple tehnici de reintinerire? Cand avem nevoie de acestea si cui i se adreseaza? Raspunsul la toate aceste intrebari il vei afla daca participi la avenimentul de sambata.

  1. Cum avem grija de sanatatea noastra atunci cand calatorim

Atunci cand pleci intr-o calatorie, mai ales in afara tarii, ai nevoie de precautii suplimentare. Dar cum iti poti proteja sanatatea si siguranta in vacanta?

5. Frumusetea sufletului feminin

Vorbim despre natura feminina, puterea de a vindeca, familia – un deziderat pierdut in societatea actuala, femeia-mama – o profesie de credinta, frumusetea sufletului feminin, intuitia feminina, imaginatia, creativitate, calitatea de a crea si intretine relatii umane, dar si despre curajul femeii de a se intreba, de a se deschide, de a impartasi cu celalalt experiente.

Detalii si inscriere aici.

SPONSOR PRINCIPAL

SEOmark.ro

SPONSORI SECUNDARI

Himalaya Wellness, Grupul Editorial All, SIAN Books, Hotel Iaki Mamaia,  CaraCris Cosmed, WorldClass Romania

PARTENER MEDIA PRINCIPAL

Acasa.ro

PARTENERI MEDIA SECUNDARI

Calendarevenimente.ro, Comunicatedepresa.ro, ECC Romania, Iubimsigatim.ro, Garbo, Kudika, LivePR, Fashion8.ro, Mujer, PR2Advertising.ro, Ziare.com

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *