Diete de slabit: Ce se intampla in corpul tau cand pierzi in greutate - Woman2woman.ro


Diete de slabit: Ce se intampla in corpul tau cand pierzi in greutate

By on martie 9, 2016

mancare de post

Share Button

Cand iti propui sa urmezi diete de slabit, obiectivul tau este sa obtii un corp bine conturat si nicidecum nu doresti sa devii prea slaba sau sa te imbolnavesti. Desi ti se pare dificil sau chiar imposibil, cu ajutorul unei diete corespunzatoare poti obtine silueta visata. Totusi, e bine sa cunosti semnalele corpului tau si modul in care acesta reactioneaza. 

Cum interpreteaza corpul tau perioadele in care tii diete de slabit?

dieta gunnercooke com

Situatie temporara

Vei tine diete de slabit pe termen scurt daca doresti sa scapi de doar cateva kilograme care s-au acumulat in zonele critice ale corpului: abdomen si talie.

In timpul regimului

Daca ai decis deja ce tip de regim vei urma, inseamna ca esti deja constienta ca trebuie sa respecti anumite reguli pentru a obtine rezultatele dorite. Stii ca nu trebuie sa consumi anumite alimente (carbohidrati), daca vrei sa scapi de cateva kilograme. Dar, actionand astfel, vei pierde si o parte din masa musculara si o mare cantitate de apa.

Daca te infometezi, vei pierde cu siguranta cateva kilograme, dar depozitele de grasime nu vor disparea.

Dupa regim

Odata regimul finalizat, musculatura ta va fi slabita si nu va mai putea lucra corespunzator pentru arderea caloriilor. Acesta situatie va incuraja organismul sa isi formeze si mai multe depozite de grasime.

Trebuie sa tii cont daca nu cumva regimul face mai mult rau corpului tau decat bine. Dincolo de partea fizica, un regim strict este insotit de o serie de stari psihice precum teama de esec, dezamagire, abandon al ideii de a mai tine vreun regim, etc.

Daca vrei sa obtii rezultate de lunga durata, dar si sa iti pastrezi energia si vitalitatea, uita de orice diete de slabit care se „poarta” la momentul respectiv si adopta un regim alimentar echilibrat si sanatos, care contine toti nutrientii de care are nevoie organismul tau.

 

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *