5 semne ale unei relatii toxice - Woman2woman.ro

5 semne ale unei relatii toxice

By on February 26, 2016
Share Button

Cei mai multi dintre noi ne incapatanam cateodata sa ramanem intr-o relatie toxica, fara sa realizam cat de mult rau ne facem. Poate nu realizam ca suntem intr-o relatie nepotrivita, dar intotdeauna exista cateva semne evidente, care ne pot ajuta sa vedem realitatea asa cum este si sa luam decizia potrivita.

5 semne ale unei relatii toxice

5 semne ale unei relatii toxice

Foto: tnnegypt.com / 5 semne ale unei relatii toxice

Cercetatorii si specialistii in relatii ne dezvaluie cele 5 semne, cele mai evidente ale unei relatii toxice:

1. Impresia ca nimic din ceea ce faci nu este bine

Partenerul tau nu este niciodata multumit de actiunile sau deciziile tale, incercand sa le minimizeze importanta si distrandu-se pe seama ta. Aceste remarci nu iti fac bine si nu le poti tolera, decat renuntand la o parte din personalitatea ta si te simti adesea ca si cum nu ai mai fi tu.

2. Totul se invarte in jurul partenerului tau

Dorintele si sentimentele tale nu sunt luate aproape niciodata in considerare. Parerea ta nu conteaza, indiferent de cat de neimportante ar fi deciziile pe care ar trebui sa le luati impreuna.

3. Momentele petrecute impreuna sunt dificile

Fiecare zi reprezinta o noua provocare, el te enerveaza, facandu-te sa te simti plina de furie si frustrare. Modalitatea de a-ti controla atitudinea reprezinta in fapt o modalitate de a-ti influenta fericirea si starea de bine.

4. Te-ai schimbat

In relatia cu el nu te simti libera sa te exprimi. Pentru a putea fi acceptata de el esti nevoita sa folosesti mereu o masca, chiar daca prietenii si familia incearca sa iti spuna ca esti de nerecunoscut.

5. Te simti imobilizata

Orice incercare a ta de dezvoltare personala este discreditata si ridiculizata de el. Partenerul tau insista ca nu te poti schimba sau ca in viata ta nu poti schimba nimic. Orice ai face, el te trage inapoi si nu te lasa sa evoluezi.

 

 

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro