5 indicii ca ai ales verigheta potrivita - Woman2woman.ro


5 indicii ca ai ales verigheta potrivita

By on februarie 19, 2016

mancare de post

Share Button

Urmeaza ca va casatoriti si sunteti in cautarea verighetelor? Nu va pripiti cand faceti alegerea, deoarece verigheta este singurul obiect achizitionat special cu ocazia nuntii si pe care il veti avea aproape de voi intraga viata. Se spune ca in privinta nuntii „it’s all about the dress” ori ca rochia de mireasa este cea mai importanta, insa verighetele sunt cele care va vor insoti in viata si cele pe care le veti purta tot timpul.

Alegerea verighetelor reprezinta un task extrem de important si e bine sa te asiguri ca veti alege verighetele pe care sa le purtati cu placere tot restul vietii.

Iata 5 indicii ca ai ales verigheta potrivita

1.Verighetele alese va plac amandurora

Designul este important in alegerea verighetelor si la fel e si culoarea. De altfel, acestea pot fi determinante in alegerea verighetelor.

verighete bijuteriateilor ro

Foto: bijuteriateilor.ro / 5 indicii ca ai ales verigheta potrivita

Aur alb sau galben? Combinatii de materiale si culori? Verighete incrustate cu pietre pretioase (diamante) sau fara? Cu taieturi, striatii ori simple? Mate sau stralucitoare?

Ceea ce trebuie sa stii este ca designul poate fi diferit la verighetele pentru barbati, respectiv la cele pentru femei. Prin urmare, in cadrul aceleiasi perechi de verighete pot sa existe diferente privind designul.

Daca materialele si nuantele alese trebuie sa coincida, in cazul celor doua verighete, modelul poate diferit putin. In cazul verighetelor pentru femei, se obisnuieste decorarea cu pietre pretioase. In cazul verighetelor pentru partener, insa, acestea contin in rare cazuri o piatra pretioasa.

Indiferent de culorile si modelul verighetelor, acestea trebuie sa fie pe placul amandurora. Ai nevoie de o pereche de verighete? Gasesti pe acest site modele felurite de verighete.

2.Investiti in verighete de calitate

Calitatea materialelor reprezinta un element extrem de important in alegerea verighetelor. Motivatia este simpla: vrei ca acestea sa reziste in timp si sa se pastreze toata viata la fel ca in momentul casatoriei voastre. Asadar, asigura-te ca inelele sunt confectionate din materiale rezistente, de calitate, dar si de faptul ca veti primi un certificat de garantie pentru produsele achizitionate.

Un magazin cu traditie, care ofera garantie privind calitatea verighetelor (certificate de garantie) este bijuteria Teilor.

3.Marimea verighetelor este usor mai mare decat circumferinta degetului pe care o veti purta

Nu uita ca retentia de apa inseamna automat si umflarea degetelor, ceea ce poate atrage dupa sine si iritarea sau „gatuirea” degetelor, adica senzatia ca verigheta strange prea tare degetul sau ca nu mai poate fi scoasa de pe deget.

Acelasi lucru se poate intampla si in perioada sarcinii sau in cazul cresterii in greutate.

Tocmai de accea, daca verigheta iti este fixa si iese greu de pe deget, va fi nevoie sa alegi un numar mai mare, care nici sa nu stranga si nici sa nu alunece de pe deget.

4. Ati gasit verighetele dorite

Lista lunga s-a scurtat si ai ales varianta castigatoare

Dupa o documentare serioasa pe internet si prin magazinele strabatute in lung si in lat, poti spune ca ai vazut tot ce se putea in materie de verighete. Ai analizat modele, ai facut liste cu pro si contra, ai trecut la lista scurta si apoi ai ales varianta castigatoare, adica perechea de verighete pe care v-o doriti.

Ei bine, in acest caz nu mai e nimic de facut decat sa si achizitionati verighetele, desigur.

5. Simti ca aceasta este verigheta potrivita

Unele lucruri nu pot fi explicate, ci doar simtite. Si, atunci cand esti in cautarea verighetelor, poti avea un astfel de sentiment atunci cand gasesti, in sfarsit, „perechea potrivita”. Stii ca perechea pe care o vezi e exact cum ti-o doresti si ca nu mai vrei sa cauti.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *