4 motive sa ii cumperi copilului tau un vehicul de exterior - Woman2woman.ro


4 motive sa ii cumperi copilului tau un vehicul de exterior

By on februarie 17, 2016

mancare de post

Share Button

Imediat ce se incalzeste vremea de afara, poti sa iesi din nou cu micutul tau la joaca. Insa stii deja ca orice iesire inseamna un program bine stabilit, bagaje si, cel mai important, o recuzita de jucarii care sa il tina ocupat pe copilul tau. Indiferent ca se joaca singur sau impreuna cu ceilalti copii de la bloc sau din parc, existenta unor jucarii proprii asigura intotdeauna buna desfasurare a programului de divertisment in aer liber.

Chiar daca poti fi tentata sa apelezi la jucariile pe care le foloseste in mod uzual acasa, sfatul nostru este sa optezi pentru un vehicul de exterior. Iata de ce!

4 motive sa ii cumperi copilului tau un vehicul de exterior

4 motive sa ii cumperi copilului tau un vehicul de exterior elefant ro Triciclete trotinetele

Foto: elefant.ro / 4 motive sa ii cumperi copilului tau un vehicul de exterior

Tu stii care sunt cele mai potrivite jucarii pentru exterior? Iata care sunt jucariile care il vor tine ocupat si care vor ramane intacte dupa folosiri repetate in aer liber. Le gasesti pe Elefant!

1.Vehiculele de exterior sunt mari consumatoare de energie

Ce crezi ca il va ajuta mai mult sa aiba un somn adanc la noapte: construirea unui robot din zecile de piese ori utilizarea intensa a unei triciclete / trotinete? Desigur ca efortul fizic il va ajuta sa isi consume energia in exces specifica varstei. Chiar daca jucariile creative il ajuta sa isi dezvolte anumite abilitati precum coordonarea si creativitatea, orice copil are nevoie de sport si miscare pentru a se dezvolta armonios si pentru a-si consuma energia.

2. Tricicletele si trotinetele dezvolta coordonarea si echilibrul

Jucariile de exterior sunt special concepute pentru joaca in aer liber. Si nu e vorba doar despre o utilizare mai usoara in aer liber, ci si despre siguranta oferita si despre beneficiile evidente in cresterea si dezvoltarea copiilor.

Incepand cu varsta de un an si jumatate, copiii pot opta pentru trotinete si triciclete specifice varstei. Aceste vehicule ii vor ajuta nu doar sa indrageasca activitatile sportive sau cele in aer liber, ci le dezvolta si mobilitatea, coordonarea si echilibrul.

3. Mersul pe jos alaturi de copil nu mai inseamna poticneli si viteza melcului

Copiii, mai ales cei de varste mici, fie obosesc mergand pe distante foarte mici, fie isi pierd rabdarea sau pur si simplu se opresc din loc in loc pentru o pauza ori pentru a analiza pietrisul si vietatile marunte. Atunci cand ai de mers pe jos impreuna cu copilul tau si nu vreai sa apelezi la un carucior, tricicletele si trotinetele iti pot veni in ajutor. De la 1 an si jumatate si pana la 18 ani, acestea pot sa devina vehiculele preferate pentru exterior.

Daca micutul tau are intre 1,5 si 3 ani, alege o tricicleta cu scaunel si centuri de sustinere. Astfel, copilasul tau va putea pedala in voie sau il poti impinge tu pur si simplu atunci cand oboseste.

Intre 2,5-3 si 5-6 ani ii poti achizitiona copilului tau o trotineta cu 3 roti, pentru „sportivii” incepatori. In momentul cand  micutul tau capata incredere si, de asemenea, isi imbunatateste coordonarea, una dintre roti poate fi inlaturata.

Intre 4 si 14 ani gasesti un dispozitiv care adopta din caracteristicile a trei vehicule: sanie, bicicleta, kart. Este o trotineta ingenioasa, care imbina controlul unei biciclete si distractia unui scuter. Vehiculul este reglabil, in functie de varsta si dimensiunea copilului tau.

Si copiii peste 14 ani sau chiar si adultii pot gasi o trotineta potrivita. De altfel, dupa research-ul facut pe pagina aceasta dedicata vehiculelor pentru pitici, putem afirma cu siguranta ca, astazi, copiii nostri au mult mai multe variante decat am avut noi.

4. Ii aduc aproape eroii preferati din desenele animate

Tricicletele si trotinetele sunt frumos colorate si decorate cu personaje din cele mai in voga desene animate. Din acest motiv, pot fi foarte atractive pentru copii, fapt ce ii va apropia de sport si, mai ales, de sportul in aer liber.

4 motive sa ii cumperi copilului tau un vehicul de exterior

Foto: elefant.ro / 4 motive sa ii cumperi copilului tau un vehicul de exterior

 

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *