Brutariile Paul te invita sa descoperi gustul dragostei in prajiturile de Valentine’s Day - Woman2woman.ro


Brutariile Paul te invita sa descoperi gustul dragostei in prajiturile de Valentine’s Day

By on februarie 9, 2016

mancare de post

Share Button

Am intrat cu pasi repezi in luna iubirii, iar in jurul nostru toate obiectele au inceput sa ia forma de inima. Ziua Indragostitilor sau Dragobetele sunt ocazii perfecte sa facem cadouri simple, cum sunt cinele in doi, mersul la balet sau opera, o plimbare in parc sau savurarea unor prajituri cremoase si apetisante. Dar mai presus de orice, sunt ocazii sa daruim timp si atentie persoanei dragi. 

In aceasta perioada, brutariile frantuzesti Paul ispitesc toti indragostitii cu o noua colectie de prajituri si torturi, in forma de inima, care pot completa cu succes o seara romantica in doi. Sunt deserturi pregatite in stilul frantuzesc caracteristic Paul, care pot fi cadoul dulce perfect, mai ales atunci cand cuvintele sunt putine sau ratacite.

Pentru prima data, cei de la Paul au introdus in meniu renumita prajitura Pavlova, in forma de inima, lejera, cremoasa si apetisanta datorita mixului creativ de ingrediente ce o compun – crema de vanilie, mascarpone, bezea si un pat de zmeura sau capsuni. In ultima vreme, aceasta a devenit o tendinta si o provocare pentru toti cei pasionati de cooking, fiind reinterpretata in diferite retete.

KV_Valentine's Day_Paul

Prajitura Pavlova poarta numele unei vestite balerine din Rusia, Anna Pavlova, cunoscuta pentru spectacolul de dans „Moartea Lebedei”. Balerina a dansat si pe scena din Noua Zeelanda, iar un faimos cofetar neozeelandez a creat un tort cu ingrediente ce exprimau trasaturile Annei, botezandu-l in cinstea ei.

Colectia de prajituri de Valentine’s Day este disponibila in brutariile Paul din Bucuresti, Ploiesti si Cluj, inclusiv cele de tip chariot, pana la data de 28 februarie 2016. Mai multe detalii despre produse gasiti pe paginile de Facebook si Instagram ale Paul Romania.

Alte deserturi in forma de inima si delicioase care se gasesc in colectia de Valentine’s Day de la Paul sunt: Millefeuile Coeur Framboise (prajitura cu crema de vanilie, mascarpone si zmeura), Millefeuille Coeur Multi Fruit (prajitura cu crema de vanilie, mascarpone si fructe), Millefeuille Coeur Abricot (prajitura cu crema de vanilie, mascarpone si crema de caise) si Coeur Brioche Choco (briosa cu glazura ciocolata si cereale).

Indiferent de ce ai alege, gustul dragostei se simte prin gesturi si in licarirea din priviri.

Joyeuse Saint-Valentin!

 

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *