Ce trebuie sa faci pentru a avea succes - Woman2woman.ro


Ce trebuie sa faci pentru a avea succes

By on ianuarie 14, 2016

mancare de post

Share Button

Drumul spre succes este lung si anevoios, cu multe obstacole ce se ivesc la tot pasul. Cu exceptia celor ce au primit de la inceputul vietii un anumit statut economic si social, majoritatea oamenilor se straduiesc singuri sa isi transforme visurile in realitate, iar pentru asta depun efort si fac multe sacrificii, cu scopul de a avansa constant in scopul pe care si l-au propus.

cariera mpiweb org

Foto: mpiweb.org / Ce trebuie sa faci pentru a avea succes

Prin urmare, lucrand mereu pentruun tel anume si imbunatind de fiecare data lucruri la tine, vei ajunge treptat sa fii o versiune a ta mai desteapta, mai puternica sau mai rapida (in functie de zonele pe care lucrezi). Insa, pentru a ajunge sa ai succes asa cum iti doresti, sunt anumite lucrurie pe care trebuie sa le faci si pe care, poate, nu le stiai inca.

Ce sa faci pentru a avea succes

Ramai calma si netulburata in timpul situatiilor conflictuale. Primul lucru pe care il observi la un lider si la o persoana de succes este abilitatea de a ramane calma in timpul unor situatii presante. Daca nu stapanesti inca acest lucru, atunci e momentul sa lucrezi la felul in care gestionezi anumite momente de criza si ai grija sa ramai mereu stapana pe situatie, fara a ridica vocea sau a gesticula excesiv. In felul aceste vei capata incredere celor din jurul tau.

Respecta codul bunelor maniere si fii mereu politicoasa. Nu stii niciodata de unde se iveste o ocazie pentru tine. Poti fi la o petrecere, in parcare, la coada la supermarket atunci cand intalnesti pe cineva ce ar avea o oportunitate de job pentru tine ori o propunere de afacere. Asadar, bunele maniere ar trebui sa te insoteasca oriunde ai merge, pentru ca acestea sunt un fel de carte de vizita pentru tine si afecteaza modul in care oamenii te percep.

E foarte simplu sa fii sarcastica sau iritata, dar adevaratele persoane de succes nu recurg niciodata la astfel de lucruri pentru ca denota frustrare si nesiguranta. In plus, daca oamenii te vor vedea ca pe o persoana amabila si prietenoasa, ti se vor deschide multe usi.

Fii punctuala si productiva. Principalul lucru ce separa oamenii de succes de restul multimii este abilitatea acestora de a-si organiza viata pana la ultima secunda si a fi mereu punctuali.

Recunoaste-ti greselile. Refuzul de a recunoaste atunci cand ai facut o greseala nu este doar contra productiv, dar si usor copilaresc. O femeie de succes are simtul realitatii si e constienta de propriile imperfectiuni. Prin urmare, chiar daca nu vei putea fi complet obiectiva, poti sa admiti faptul ca ai facut o greseala si incearca pe viitor sa nu mai faci erori similare.

Munceste pentru a fi mereu mai buna in toate aspectele vietii. Nu este suficient sa stii la perfectie un singur lucru. O femeie de succes invata constant pentru a avea cunostinte in cat mai multe domenii. Comunicarea si abilitatile de negociere nu ajuta numai la piata, ci si atunci cand incerci sa obtii un parteneriat in afacerea ta. A sti sa te imbraci nu este esential doar in timpul liber, ci oriunde ai merge. In plus, o tinuta de succes iti va da incredere in tine si-i va face si pe cei din jur sa te priveasca cu respect sau admiratie.

Profita de oportunitati. Atunci cand simti ca e momentul, investe-ti timpul, efortul si banii intr-o oportunitate in care crezi, dar ia in considerare si faptul ca poti esua. Invata sa iti asumi si riscuri, pentru ca acestea te pot ajuta sa fii o femeie de succes. Totodata, tine minte ca riscurile mari, pot veni cu oportunitati la fel de mari si rezultate in favoarea ta. Asadar, sa nu iti fie frica sa iti asumi si proiecte mai grele, indiferent daca este vorba de munca sau familie si invata sa calculezi de asemenea si consecintele actiunilor tale.

Prin urmare, pentru a avea succes trebuie sa lucrezi constant, pe toate planurile si sa iti organizezi foarte bine timpul. Trepat, rezultatele muncii tale nu vor inceta sa apara.

Tu ce sfaturi ai pentru a fi o femeie de succes?

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *