Ce nu trebuie sa ii spui niciodata coafezei tale - Woman2woman.ro

Ce nu trebuie sa ii spui niciodata coafezei tale

By on January 12, 2016
Share Button

Oricat de buna consideri ca este relatia ta cu coafeza ta, anumite lucruri sau gesturi nu trebuie facute niciodata. Chiar daca va cunoasteti de foarte multa vreme, nu trebuie sa uiti ca ea iti presteaza un serviciu. Daca vei tine cont de aceste sfaturi la urmatoarea ta vizita la coafor, vei reusi sa creezi un echilibru in relatia ta cu coafeza.

Autor: Claudia Ilies

Iata ce nu trebuie sa ii spui niciodata coafezei tale

Ce nu trebuie sa ii spui niciodata coafezei tale

Foto: coiffeur.freevision.me / Ce nu trebuie sa ii spui niciodata coafezei tale

Vroiam sa ma coafeze ea, nu tu

Pentru ca tu platesti poti decide ce coafeza sa iti aranjeze parul de fiecare data. Este in regula sa incerci sa te lasi pe mana altei persoane si la fel este ok sa refuzi pe cineva. Dar trebuie sa iti exprimi dorinta la receptia salonului, fara a pune pe cineva in situatii neplacute.

Asta nu e deloc ceea ce vroiam

Adesea tunsoarea, culoarea sau stilul nu sunt exact ceea ce te asteptai. Chiar daca frecventezi aceeasi coafeza de multi ani, nu ai dreptul sa fii nepoliticoasa in legatura cu serviciile prestate. Daca ceva nu iti place, comunica-i coafezei tale cu calm, ajutandu-o astfel sa remedieze ceea ce nu iti convine.

Fa-ma sa arat exact asa cum imi place

Ti-ai schimbat domiciliul si vizitezi pentru prima oara un salon nou? Ii poti explica coafezei ce fel de tunsoare iti doresti, eventual ii poti arata o poza care o poate ajuta sa te aranjeze asa cum iti doresti. Dar nu uita ca ea nu o cunoaste pe fosta ta coafeza si are nevoie de ajutorul tau pentru a obtine coafura dorita.

Cum pot da volum parului meu, fara sa folosesc un anumit produs

Coafeza iti poate arata anumite gesturi care pot reda volumul parului tau, dar trebuie sa fii constienta ca nu poti pastra volumul fara a folosi fixativ. Decat sa pari ciudata, mai bine trage cu ochiul la produsul folosit de ea si incearca sa ti-l procuri ulterior. Simplu!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro