Trei sfaturi importante despre slabire - Woman2woman.ro

Trei sfaturi importante despre slabire

By on January 5, 2016
Share Button

Ai o petrecree la care vrei sa arati impecabil si crezi ca ai nevoie sa dai jos cateva kilograme intr-un timp scurt? Daca vrei sa pierzi cateva kilograme rapid, trebuie sa tii cont de urmatoarele sfaturi.

Autor: Claudia Ilies

Trei sfaturi importante despre slabire

Foto: gunnercooke.com / Trei sfaturi importante despre slabire

Trei sfaturi importante despre slabire

1. Detoxifierea te ajuta sa slabesti

Pentru drenarea corpului tau, in scopul eliminarii toxinelor si a excesului de apa, ai doua solutii: fie un masaj special pentru drenaj, de care te poti bucura in cadrul unui salon specializat fie bei multe ceaiuri din plante: cozi de cirese, ceai verde sau ceai de coada calului. Pentru detoxifierea organismului in profunzime in scopul reinnoirii celulelor, trebuie sa elimini din dieta ta produsele nocive precum cafeaua, tutunul, alcoolul si sa le preferi pe cele care sunt recunoscute pentru proprietatile detoxifiante: fructe, legume si multe ceaiuri din plante.

2. Cine face sport nu simte foamea 

Daca vrei sa pierzi cateva kilograme rapid, trebuie sa alegi activitati sportive care te ajuta sa arzi cat mai multe calorii: saritul corzii, mersul pe bicicleta sau aqua gym. Trebuie sa stii ca alergatul inainte de micul dejun va forta organismul sa caute energie direct in depozitele adipoase! Evident, daca faci sport nu vei mai simti foamea si astfel vei scapa de kilogramele nedorite.

3. Cine doarme mult se simte lejer 

Este adevarat ca persoanele care se odihnesc suficient sunt mai putin susceptibile de a acumula kilograme in plus. Asadar, trebuie sa faci tot posibilul sa dormi cel putin 7 ore in fiecare noapte. Usureaza-ti farfuria in perioada urmatoare pentru a te asigura ca iti atingi obiectivul. Alege alimente sarace in grasimi, consuma multe supe lejere si carne alba alaturi de legume. Nu uita de aliatul tau in lupta impotriva kilogramelor: ceaiul verde.

Daca vei tine cont de aceste sfaturi, obiectivul tau nu va fi atat de greu de atins iar tu te vei bucura pe deplin de rezultatele obtinute. Mult succes!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro