Cum poti obtine un machiaj de sarbatori reusit - Woman2woman.ro


Cum poti obtine un machiaj de sarbatori reusit

By on decembrie 30, 2015

mancare de post

Share Button

Pentru petrecerile de sfarsit de An trebuie sa fii in centrul atentiei si sa stralucesti precum un star. Cum poti fi sigura de reusita machiajului tau? Nu vrei sa fii exagerata dar si sa iesi in evidenta in acelasi timp. Iata cateva sfaturi importante pentru un machiaj perfect.

Autor: Claudia Ilies

Marina Makaron - Backstage - MBFWR F/W 2013

1. Pregatirea pielii

Te machiezi frumos, dar cheia reusitei o reprezinta o baza perfecta. Zilnic, ne curatam si ne hidratam pielea (chiar daca este grasa) si avem grija sa eliminam toate impuritatile, care ar putea interveni pentru a ne strica machiajul si seara perfecta. Ai grija sa elimini parul nedorit cu o seara inainte, pentru ca nu vrei sa ai parte de roseata.

Straluceste cu un machiaj perfect!

2. Alegi un ten natural

Machiajul de sarbatori, oricat de discret ar fi, va fi unul incarcat. Cel mai important secret este sa il realizezi pe un ten curat si natural si sa ai grija sa indepartezi inainte toate defectele.

Pentru un asftel de efect, poti folosi o crema tip BB potrivita tipului de ten si sa acoperi defectele si cearcanele cu un creion anti-cearcan. Se aplica simplu, cu ajutorul degetelor. Pentru matifiere, aplicam un strat de pudra mata si neutra, pe toata suprafata fetei. In seara petrecerii, strecoara pudra in geanta, iti va fi de mare ajutor pentru micile retusuri necesare.

3. Ochii si gura

Daca vrei sa pui in evidenta privirea, vei alege un ruj discret si invers. Dar de sarbatori totul este permis, cu ocazia sa nu exagerezi in mod neplacut!

4. Smoky eyes

Machiajul de sarbatori trebuie sa fie unul special, asadar machiajul ochilor va fi accentuat: pentru a accentua privirea, vei folosi nuante de gri si negru care vor creea un joc de lumini si umbre. Pentru un aer festiv, vei adauga un strat de auriu in coltul interior al ochiului.

Daca vrei sa realizezi un machiaj smoky eyes un pic mai discret, ai la dispozitie nuante de visiniu, roz sau maro.

5. Genele

Aplica rimel negru pentru a obtine o privire fatala. Poti opta pentru gene false in aceasta seara speciala, de care vrei sa te bucuri maxim.

6. Putin sclipici

Pentru o ocazie festiva si speciala, poti adauga machiajului putin sclipici. Ai grija sa nu exagerezi, doar nu vrei sa concurezi cu pomul de Craciun.

7. Ruj rosu

Machiajul nu poate fi desavarsit fara minunatul ruj rosu. Ai grija la textura si rezistenta rujului si nu adauga gloss, care risca sa ramana pe paharul de sampanie.

8. Pregatesti manichiura perfecta

In ceea ce priveste unghiile, ai mai multe posibilitati, atata timp cat te asortezi cu tinuta. Poti opta pentru o nuanta de bordeaux, la care poti adauga un pic de sclipici auriu.

9. Ingrijeste-ti coafura

Daca totul trebuie sa fie perfect, nu iti poti neglija tocmai coafura. Inspira-te de aici: http://woman2woman.ro/2012/12/idei-de-coafuri-pentru-seara-de-revelion/

10. Demachierea

Oricat de obosita vei fi dupa petrecere, nu uita sa te demachiezi. In caz contrar, ulterior te poti alege cu ochi umflati, piele lasata, cosuri, pori astupati, riduri care se accentueaza. Ai nevoie doar de 3 minute, de o discheta demachianta si de apa micelara.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *