Mobila living: idei de amenajare pentru spatii mari si mici - Woman2woman.ro

Mobila living: idei de amenajare pentru spatii mari si mici

By on December 19, 2015
Share Button

Esti in cautarea unor idei noi pentru a-ti amenaja apartamentul potrivit celor mai noi tendinte? Vrei sa stii cum iti poti aranja locuinta pentru a-i oferi un aer modern si ce mobila living sa alegi? Designul interior modern trebuie sa se caracterizeze prin simplitate si estetica rafinata. Printre cele mai importante elemente decorative se numara tablourile si cadrele. Acestea se vor confunda cu peretii, dar vor da un aer special si personalizat locuintei tale. Daca tocmai ai in plan sa amenajezi sau sa schimbi ceva, iata cateva idei pentru apartamente mai mari sau mai mici, decorate in stiluri diferite, dar toate cu mobila de living cu tenta modernista.

Autor: Claudia Ilies

Mobila living: idei de amenajare pentru spatii mari si mici

Mobila living

Mobila living: idei de amenajare pentru spatii mari si mici

Decorul este asociat cu simtul estetic si mai putin cu aspectul practic. Daca iti doresti un aspect modern, care sa tina cont de stilul de viata actual, trebuie sa pui accent pe utilitate, motiv pentru care, un decor modern trebuie sa fie si practic, iar mobila living trebuie sa fie aleasa astfel incat sa raspunda nevoilor zilnice. De exemplu, un raft asezat deasupra patului, de o forma mai putin obisnuita va decora placut incaparea, dar va reprezenta in acelasi timp, un spatiu de depozitare util.

Cand alegi mobila living trebuie sa te gandesti foarte bine, astfel incat piesele de mobilier sa fie asezate intr-o armonie perfecta: poti alege un scaun de o anumita culoare, care sa se asorteze cu lampa de pe perete. Alege perdele simple, care sa permita luminii sa patrunda in incapere. Astfel, vei reusi sa creezi o atmosfera placuta, dar si sa reduci costurile cu energia electrica.

Ce mobila living alegi pentru un spatiu mic

Amenajarea unui spatiu limitat reprezinta intotdeauna o provocare. Posibil sa ai nevoie sa delimitezi spatiile, astfel incat sa creezi mai multe spatii utile, in cadru unei singure camere: spatiul de dormit, zona pentru servirea mesei si zona de lucru (birou).

Delimitarea spatiilor iti poate da senzatia de ingustare a incaperii. Dar daca iti iese bine, vei avea spatii mici, dar functionale de care te vei bucura.

Pentru decor poti apela la plante, care vor oferi  un aer fresh incaperii si te vor ajuta sa racesti camera in perioadele calduroase.

Mobila living pentru un spatiu mare

Daca beneficiezi de un spatiu generos, camera poate avea un colt de zi si un spatiu pentru servit masa atunci cand primesti oaspeti in vizita. Cea mai buna solutie pentru amenajarea unui astfel de spatiu este sa pui in valoare covorul de sol, care sa atraga atentia atunci cand cineva intra in camera. Covorul va servi drept obiect decorativ pentru delimitarea spatiilor.

Este amuzant sa amenajezi spatii, dar trebuie sa te gandesti in primul rand la utilitatea obiectelor pe care le folosesti in incapere, evitand supra-aglomerarea. Daca folosesti obiecte decorative care isi pot demonstra utilitatea, acestea vor fi foarte apreciate de membrii familiei.

Pentru a putea circula cu usurinta intre spatiile delimitate, trebuie sa alegi cu grija mobila de living. Nu aglomera inutil spatiul cu un fotoliu sau un dulap, de care te-ai putea lipsi. Totul trebuie gandit foarte bine, astfel incat spatiul sa fie utilizat corect si sa te simti confortabil acasa.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro