Horoscop 2016 pentru Varsator/ Horoscop Varsator 2016 - Woman2woman.ro

Horoscop 2016 pentru Varsator/ Horoscop Varsator 2016

By on December 16, 2015
Share Button

Vei gasi dragostea sau jobul potrivit in 2016? Afla din articolul de mai jos – Horoscop 2016 pentru Varsator/ Horoscop Varsator 2016. Tie ce iti prevad astrele pentru anul 2016?

Horoscop 2016 pentru Varsator/ Horoscop Varsator 2016

Horoscop 2016 pentru Varsator/ Horoscop Varsator 2016

Foto: Woman2Woman.ro – Horoscop 2016 pentru Varsator/ Horoscop Varsator 2016

Horoscop 2016 pentru Varsator/ Horoscop Varsator 2016: Esti o stea in ascensiune in 2016.

In acest an, toata munca grea iti este recunoscuta si recompensata. Cele mai multe dintre muncile tale vor fi mentale si niciodata nu iti vor lipsi ideile geniale, multe dintre ele parand neimportante la momentul respectiv.

In acest an, ti se va recunoaste potentialul pe care unii l-ar putea trece cu vederea. Opozitia Luna-Saturn in 2016 garanteaza o gandire atenta si planificare, calitati care nu te vor dezamagi. De asemenea, vei fi indrazneata si inteleapta.

Problemele in dragoste si in viata sociala te vor tine din cand in cand ocupata si iti vor da sansa de a te bucura de rezolvarea lor. Cu singuranta, nu va fi un an plictisitor si ai putea cunoaste oameni fermecatori.

Horoscop 2016 pentru Varsator/ Horoscop Varsator 2016: Un apetit pentru cunoastere si aventura poate aparea de nicaieri si vei gasi modalitati practice de a-ti satisface aceste dorinte.

Cariera va progresa in acest an si ar putea conduce treptat la un mare succes. Saturn in Sagetator este prietenul tau. Imbratiseaza-l, pentru ca iti va oferi sprijinul neconditionat!

Noi pasiuni se vor aprinde pentru tine si partener in 2016. Dragostea devine mai jucausa, poate cu un plus de stralucire. In cazul in care copilul din tine si-a facut deja prezenta si e aproape de suprafata, pregateste-te sa zburde!

Unele certuri pot aparea in mai si iunie. Amandoi sunteti in cautare de solutii creative, constructive in privinta unora dintre aspecte iar aceste dezacorduri pot duce la abordari noi pe care ambii le sustineti, insa nu sunteti gata sa acceptati altceva decat variantele proprii. Luna in Gemeni din iulie va va aduce rezolvari rapide.

Horoscop 2016 pentru Varsator/ Horoscop Varsator 2016: Generozitatea reciproca va poate ajuta sa consolidati relatia.

Dovedeste ca poti fi plina de compasiune si asta va aduce mai mult calm in relatia voastra. Relatiile nu sunt un concurs de putere, dar nici un concurs de generozitate. In august si septembrie, vei putea simti influenta lui Jupiter, ceea ce poate insemna sa ai perspective despre cum pot lucra impreuna practica si generozitatea.

Cu Marte in Scorpion, pasiunile pot atinge un varf in noiembrie si decembrie. Cele mai puternice sentimente vor avea nevoie de cele mai putine cuvinte. Ceea ce conteaza este pretuirea unuia fata de celalalt.

Am putea spune ca anul 2016 este romantic si foarte activ! Intalniri, sansa, conversatii, unele dintre ele neobisnuite, toate acestea iti pot aduce o multime de perspective la capitolul dating.

In lunile mai si iunie, ai putea gasi irezistibil un strain. De asemnea, ar putea aparea un context in care acel necunoscut sa fie nevoit sa discute cu tine. Interesele comune sau cariera ar putea crea acest context si v-ar putea atrage reciproc.

Emotiile romantice care te pot lovi in luna aprilie ar putea fi costisitoare. In cazul in care o aventura pasionala este menita sa se intample, toamna este momentul cel mai probabil.

Cercul tau de cunostinte se va largi mai ales prin intermediul prietenilor comuni sau la evenimente muzicale si artistice, contexte care aduc in mod natural oamenii aproape unii de altii. Fii prietenoasa, deschisa si distreaza-te din abundenta mai ales in lunile noiembrie si decembrie.

Horoscop 2016 pentru Varsator/ Horoscop Varsator 2016: Ai un mare avantaj in 2016, chiar daca, poate, nu stii asta.

Rezultatele sunt foarte importante pentru tine. Vei avea motivatii puternice, care te pot ajuta sa ajungi mai repede la rezultatele sperate. De asemenea, efortul tau va fi sustinut si important pentru ceea ce iti doresti.

La finante si cheltuieli trebuie sa fii foarte atenta in aprilie si mai, pentru a evita anumite surprize neplacute pe viitor.

In august si la inceputul lunii septembrie, Jupiter in Fecioara ar putea aduce oameni care iti cer tot felul de favoruri. Analizeaza atat oamenii, cat si situatia in mod realist si fa ceea ce ti se pare corect. Actele de generozitate de acum pot fi baza unor beneficii viitoare.

Noiembrie si decembrie te asteapta cu oportunitati marete, provocari si succes la locul de munca.

Horoscop 2016 pentru Varsator/ Horoscop Varsator 2016: Fii mandra de realizarile tale!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro