Horoscop 2016 pentru Scorpion / Horoscop Scorpion 2016 - Woman2woman.ro

Horoscop 2016 pentru Scorpion / Horoscop Scorpion 2016

By on December 16, 2015
Share Button

Crezi ca anul 2016 va fi bun pentru zodia ta? Afla ce iti prezic astrele in articolul Horoscop 2016 pentru Scorpion / Horoscop Scorpion 2016. Viata amoroasa, cariera, bani, ce zona este cea mai avantajata in 2016?

Horoscop 2016 pentru Scorpion / Horoscop Scorpion 2016

Horoscop 2016 pentru Scorpion / Horoscop Scorpion 2016

Foto: Woman2Woman.ro – Horoscop 2016 pentru Scorpion / Horoscop Scorpion 2016

Horoscop 2016 pentru Scorpion / Horoscop Scorpion 2016: Anul 2016 este anul in care poti demola orice bariere!

Cu o gandire clara si o mare de vointa, poti realiza ceea ce inima ta isi doreste si ceea ce mintea ta stie ca trebuie.

Ai mai multa rabdare si farmec in acest an iar acest lucru inseamna ca vei rezolva mai multe probleme decat vei crea, dar si ca iti vei face mai multi prieteni si aliati decat vei pierde.

Perioada cea mai productiva poate fi in primavara, cand Marte este retrograd in Scorpion. Acest lent, dar puternic Marte te va face chiar mai metodica si irezistibila.

Horoscop 2016 pentru Scorpion / Horoscop Scorpion 2016: Tandretea si tactul sunt, de asemenea, aptitudinile care se vor evidentia in 2016.

Realista si naturala e bine sa fii mai ales la sfarsitul verii si spre inceputul toamnei, cand Jupiter si Mercur iti cresc abilitatile de a simti si de a recunoaste adevaratul caracter al oamenilor. Poate tocmai de aceea obstacolele si opozitia se vor topi sub privirea ta.

Cele mai mari progrese vor fi inregistrate in familie si in cercul de prieteni si cunostinte. Iar atunci cand lucrurile merg bine acasa, cariera si viata publica sunt mult mai usor de gestionat. Iar acasa totul va fi perfect… si la fel si in cariera si relatiile sociale. Un adevarat an minunat!

Vei fi de acord cu aliatii tai cu privire la toate marile probleme din 2016, in special in cele care privesc chestiuni materiale sau practice. Nu vor fi prea multe discutii pe aceste teme si te vei bucura ca totul este atat de clar.

Mercur retrograd (in ianuarie, mai, septembrie, decembrie) poate aduce neintelegeri si confuzii, dar trebuie sa fii rabdatoare cu ceilalti, in ciuda acestor probleme. Evita sa fii incapatanata din cale-afara, mai ales in lunile ianuarie si februarie, si concentreaza-te doar pe corectitudine.

Daca la inceputul anului partenerul poate avea probleme, fiind neinteles de altii, nu te grabi imediat sa il salvezi. Fii acolo cu suportul moral de care are nevoie, dar nu incerca sa il salvezi. Se poate dovedi a nu  fi nimic, asa cum se poate intampla ca ceilalti sa aiba, de fapt, dreptate.

In cazul in care o boala incomoda sau o problema de munca apare in aprilie sau mai, aminteste-ti ca ai resursele necesare, dragostea, va aveti unul pe celalalt si problema va trece.

Horoscop 2016 pentru Scorpion / Horoscop Scorpion 2016: Vara este glorios de romantica iar sfarsitul toamnei este luminos si distractiv.

Anul 2016 ar putea fi unul dintre anii in care nu esti sigura de ceea ce vrei, dar vei sti asta cand vei gasi acel ceva. Fantezia si iluzia pot dura la fel de mult precum intalnire reala, dar nu este neaparat un lucru rau faptul ca inima ta isi imagineaza anumite lucruri.

Daca esti singura, o poveste de dragoste ar putea incepe in forta, in ianuarie, dar e posibil sa nu fiti pe aceeasi lungime de unda. Daca este asa, relaxati-va. Veti rade despre asta mai tarziu.

Daca te simti apatica sau singura in februarie sau martie, vor exista unele perspective de dragoste, dar ele pot sa iti reamintesca de alte iubiri care au venit si au plecat. Puteti avea inca un moment bun impreuna, asa ca nu te lasa descurajata de nostalgie. Un sentiment proaspat de entuziasm ar putea aparea in luna aprilie.

Horoscop 2016 pentru Scorpion / Horoscop Scorpion 2016: Vei atinge inima cuiva in luna august. Asteapta si vei vedea daca afectiunea este reciproca.

In 2016, exista foarte mult sprijin ceresc pentru cariera si banii tai. Ia lucrurile pas cu pas.

Scorpionul poate fi un semn de apa, dar stapanul Pluto este in Capricorn tot anul. Nimic nu poate fi schimbat radical in bine in acest an, insa, daca zona in care te regasesti acum nu e confortabila, vei gasi rapid ceva mai bun.

Fii mai responsabila de finantele personale mai ales in ultimele doua luni ale anului. Pur si simplu a fi responsabil te va duce departe in 2016 si in 2017!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro