Horoscop 2016 pentru Sagetator / Horoscop Sagetator 2016 - Woman2woman.ro

Horoscop 2016 pentru Sagetator / Horoscop Sagetator 2016

By on December 16, 2015
Share Button

Norocos ori nu anul 2016? Afla din articolul Horoscop 2016 pentru Sagetator / Horoscop Sagetator 2016 ce iti rezerva astrele in 2016, care este sansa ta si ce trebuie sa faci ca sa ai un an cat mai bun.

Horoscop 2016 pentru Sagetator / Horoscop Sagetator 2016

Horoscop 2016 pentru Sagetator / Horoscop Sagetator 2016

Foto: Woman2Woman.ro – Horoscop 2016 pentru Sagetator / Horoscop Sagetator 2016

Anul 2016 este anul tau, anul in care iti poti cultiva talentele si abilitatile care te vor duce rapid departe. Nu poti fi gata pentru toate situatiile si oportunitatile care ar putea aparea in 2016, insa ar trebui sa ai mai mult decat suficiente resurse pentru a beneficia de cele mai importante dintre acestea.

Horoscop 2016 pentru Sagetator / Horoscop Sagetator 2016: Anul poate incepe lent cu Jupiter retrograd pana la inceputul lunii mai. Dupa aceea, energia ta ar trebui sa creasca.

Marte este retrograd in primavara, dar acest lucru nu va crea nicio intarzieri pentru tine. De fapt, ar trebui sa te faca mai atent si sa te ajute sa ai succes in activitatea ta. De asemenea, in aceasta perioada, ai putea invata multe de la oamenii din preajma ta.

Dragostea va aparea si in viata ta, in acest an. Eclipsa de soare din septembrie este deosebit de favorabila atat pentru sanatatea ta, cat si pentru viata ta amoroasa.

Horoscop 2016 pentru Sagetator / Horoscop Sagetator 2016: Vei face lucruri mari pe tot parcursul anului si vei avea un an 2016 chiar fermecator!

Inca de la inceputul anului, Venus in Sagetator iti va aduce lumina si iti va indulci tot anul. Partenerul tau ar putea fi mai atras de tine, dar si mult mai mult mandru de tine decat pana acum. Daca acest lucru nu este normal in relatia voastra, acesta va deveni un lucru comun, constant.

Ar trebui sa treci usor peste problemele pe care le-ai putea avea cu banii, mai ales in primele doua luni ale anului. In cazul in care faci o achizitie mare sau faci cheltuilei pentru o vacanta scumpa, vei gasi o cale sa iti indeplinesti dorinta.

Horoscop 2016 pentru Sagetator / Horoscop Sagetator 2016: Marte retrograd din primavara descurajeaza orice decizii pripite.

Septembrie este o perioada plina de afectiune, o perioada de vis. Chiar si cu o perioada aspectata pozitiv, e bine sa te gandesti la ceilalti si sa ii tratezi bine. Daca te simti generoasa, insa, pastreaza imboldul de a oferi pentru tine si cei de acasa. Totusi, nu e cazul sa devii mana larga.

Noiembrie si decembrie sunt momente importante, de asemenea. Comunicarea inteligenta si calmul te vor caracteriza datorita planetelor Mercur si Saturn. Tot aceste calitati te vor aduce mai aproape de partenerul tau iar anul se va incheia stiind ca ati fost facuti unul pentru altul.

Horoscop 2016 pentru Sagetator / Horoscop Sagetator 2016: Anul 2016 nu inseamna doar distractie si fiori, ci si lux si extravaganta.

Chiar daca banii nu sunt totul, acestia iti pot imbunatati viata, te pot face mai atragatoare, mai dorita. De altfel, in primele doua luni ale anului vei atrage destul de multe priviri. Fii cu ochii in patru la posibilii parteneri mai ambitiosi, in martie si aprilie.

O fantezie romantica ar putea fi adusa la viata in luna martie. Bucura-te de confortul emotional si rasfatul pe care le va aduce cu sine. Chiar si asa, insa, ai putea sa te plictisestu repede, pentru ca prea multa familiaritate si prea mult confort sufletesc ar putea sa nu te atraga pentru prea mult timp.

Septembrie si octombrie aduc dragoste si emotie cu stres minim. Varianta ideala, nu? O intalnire norocoasa in octombrie ar putea netezi drumul catre o iubire mai veche si sa reaprinda o flacara care parea ca s-a stins demult.

Ai putea intalni pe cineva special, in decembrie… cineva care nu este sclipitor, nici un cheltuitor mare, asa ca va trebuie sa cauti alte calitati, calitati profunde, si sa te conectezi cu cineva care impartaseste viziunea ta asupra lumii si, in aceeasi masura, cineva care isi doreste sa fie alaturi de tine, in lumea ta.

Horoscop 2016 pentru Sagetator / Horoscop Sagetator 2016: In 2016, banii si oportunitatile care sunt legate de munca par ca vor sa te gaseasca.

Fii rabdatoare si analizeaza cu atentie toate ofertele. Nu te simti presata sa iei decizii rapide.

Sectorul banilor pare cel mai abundent in primele doua luni. Ar fi bine sa pui de-o parte tot ce se poate, pentru ca asa cum vin, asa se si duc.

Cautarea unui nou loc de munca si extinderea carierei tale curente iti pot aduce un progres incet, dar sigur.

Ai incredere in intuitia ta atunci cand te confrunti cu un transfer, o promovare.

Mercur retrograd in septembrie incurajeaza alegerile legate de munca prudenta.

Fii modesta in planurile financiare, inclusiv investitii. O revenire ai putea avea in octombrie sau noiembrie, cand Jupiter va aduce mai mult noroc si recompense.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro