Horoscop 2016 pentru Rac / Horoscop Rac 2016 - Woman2woman.ro

Horoscop 2016 pentru Rac / Horoscop Rac 2016

By on December 16, 2015
Share Button

Racii vor avea un an pe stilul lor. Dar oare ce inseamna asta? Citeste articolul Horoscop 2016 pentru Rac / Horoscop Rac 2016 si afla ce iti rezerva astrele pentru 2016, care vor fi provocarile si aspectele pozitive.

Horoscop 2016 pentru Rac / Horoscop Rac 2016

Horoscop 2016 pentru Rac / Horoscop Rac 2016

Foto: Woman2Woman.ro – Horoscop 2016 pentru Rac / Horoscop Rac 2016

Anul 2016 este genul tau de an! Asigura-te ca oamenii din viata ta sunt si cei pe care ii doresti cel mai mult alaturi de tine.

Familia si prietenii sunt evidentiati in cele mai bune moduri, cu putin sau deloc stres suplimentar ori complicatii.

Dragostea este, de asemenea, un punct forte pentru tine. Partenerul vrea sa te asculte si te face fericita. Asadar, lasa-l sa te faca fericita, fii prioritatea lui in 2016.

Nu vor exista prea multe surprize si oportunitati de a creste, insa in 2016 iti vei face noi aliati pentru cauzele tale preferate. Acest lucru va mentine primavara interesanta.

Horoscop 2016 pentru Rac / Horoscop Rac 2016: Aloca-ti timp sa iti construiesti o baza solida pentru viata de zi cu zi pe care ti-o doresti.

Eclipsa de soare din martie din Pesti iti poate crea o perioada emotionala de scurta durata, dar vei face fata mai bine decat cele mai multe dintre semnele zodiacale afectate. Nu te stresa, respecta-ti sanatatea si bucura-te de un an fermecat!

Anul 2016 este dotat cu pasiune si entuziasm. Membrii familiei te-ar putea tine ocupata, dar ai mai mult decat suficienta energie sa te concentrezi pentru a face pe toata lumea fericita, inclusiv pe tine.

Incepi anul cu o intelegere clara intre tine si partener. Chiar si in cazul in care viata profesionala devine tumultoasa pentru unul dintre voi, nu va va perturba viata de familie sau viata intima. Din contra, se poate chiar sa va aduca mai aproape unul de altul.

Horoscop 2016 pentru Rac / Horoscop Rac 2016: O eclipsa de luna martie in Balanta este o oportunitate de va uni si mai mult.

In cazul in care o cheltuiala mare sau o achizitie apare la sfarsitul verii, veti sti amandoi daca este intelept si necesar sa o faceti.

Vei fi foarte dornica sa faci sacrificii atat materiale, cat si emotionale. Aceasta este, de fapt, dovada bunatatii reprezentative.

Daca exista vise comune (sau fantezii) de extindere a familiei, Venus ar putea sa va zambeasca la inceputul iernii. In 2016, iubirea va fi intotdeauna aproape de casa, asa ca fii atenta la anumiti admiratori care iti vor da tarcoale!

Zona dragostei poate fi extrem de plina in iarna si primavara. O intalnire palpitanta se poate intampla in primavara anului. Fii sensibila si distreaza-te.

Horoscop 2016 pentru Rac / Horoscop Rac 2016: Dupa ce se incheie tranzitul retrograd al lui Marte la sfarsitul lunii iunie, ai putea intalni pe cineva.

O vara buna se incheie cu o explozie de extravaganta si emotie in septembrie. Fii cea rasfatata si vezi cum va veti simti dupa aceea amandoi.

Un Mercur retrograd la sfarsitul anului ar putea duce la transmiterea de mesaje mixte, insa nu e cazul sa iti faci prea multe griji in privinta asta. Inima ta este la adapost pe tot parcursul anului.

Anul 2016 poate fi un an bun pentru a vedea abundenta si pentru a obtine prestigiu sau chiar bani. Pastreaza-ti eforturile si asteptarile la cote inalte, totusi.

Un plus de farmec va atrage oportunitati si ocazia de a-ti imbunatati crearea de retele. Oamenii de valoare vor dori sa lucreze cu tine. Relatiile de afaceri vor fi clare si reciproc satisfacatoare. Iti poti face unele noi conexiuni in primele cateva luni ale anului si le poti creste puternic ulterior.

E posibil ca lunile februarie si martie sa necesite mai multe cheltuieli. Pana in august si septembrie, veniturile ar putea sa creasca mai mult decat cheltuielile facute la inceputul anului.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro