Horoscop 2016 pentru Pesti/ Horoscop Pesti 2016 - Woman2woman.ro

Horoscop 2016 pentru Pesti/ Horoscop Pesti 2016

By on December 16, 2015
Share Button

Despre dragoste, cariera, bani si viata sociala poti afla detalii mai jos, din articolul Horoscop 2016 pentru Pesti/ Horoscop Pesti 2016. Tie ce iti rezerva astrele?

Horoscop 2016 pentru Pesti/ Horoscop Pesti 2016

Foto: Woman2Woman.ro - Horoscop 2016 pentru Pesti/ Horoscop Pesti 2016

Foto: Woman2Woman.ro – Horoscop 2016 pentru Pesti/ Horoscop Pesti 2016

Horoscop 2016 pentru Pesti/ Horoscop Pesti 2016: Anul 2016 este un an de putere si cele mai multe dintre actiunile tale vor fi publice, la vedere si, probabil, cu ajutorul si cooperarea altora.

Cercul tau de prieteni si parteneri se largeste, incepand din ianuarie si februarie. Nu te vei simti singur in 2016, asta e clar.

In primavara, te simti tot mai indrazneata in ceea ce priveste banii, posesiunile, dar si in ceea ce priveste propriul corp. Ai incredere in intuitie si pune piedicile necesare atunci cand e cazul, insa ramai indrazneata si curajoasa.

Mai tarziu, in aprilie, mai si iunie, cand Marte este retrograd, concentrarea mentala si sanatatea iti vor fi mai putin afectate decat in cazul altor semne. Bucura-te de perioada de calm emotional. Stii cum sa simti intens, fara a te lasa influentata negativ prin incordare sau stres.

O eclipsa de soare in martie – aprilie -mai amesteca evenimentele in lumea ta, dar vei fi pregatita. Eclipsa de luna in Pesti, in luna septembrie, va fi mai emotionala.

Conjunctia Mercur-Venus in 2016 este un cadou pe care astrele ti-l ofera si care se manifesta prin inteligenta ascutita si sensibilitate pe tot parcursul anului.

Horoscop 2016 pentru Pesti/ Horoscop Pesti 2016: Anul 2016 este un an bogat, cu modificari si oportunitati pentru o mai mare fericire, impreuna cu partenerul tau.

Veti avea nevoie sa-ti exprimi sentimentele, sa spui clar ce schimbari vrei, astfel incat partenerul tau sa poate raspunde asa cum iti doresti.

Tu si partenerul tau sunteti pe un teren ferm pe tot parcursul anului, asta si datorita conjunctiei Mercur-Venus. Ati putea impartasi vise mari de achizitii majore sau vacante sau chiar donatii generoase prin acte de caritate… dar amandoi stiti sa pastrati aceste vise in asteptare, pentru acest an, cel putin.

Incepand cu mijlocul verii, partenerul tau poate fi mai emotional decat tine, asa ca arata-i mai multa grija si dragoste. Cel mai bun lucru pe care il faci este sa il sustii, sa fii alaturi de el si nu sa ai pretentii exagerate de la partenerul tau. Orice slabiciune pe care o vei arata va va apropia din ce in ce mai mult, in fiecare zi.

In toamna si iarna, decide care evenimente sociale si grupuri sunt cele mai importante pentru tine si concentreaza-te pe acestea. Nu vei avea timp de tot ceea ce ti se ofera si nu vei avea suficient timp pe care sa il imparti cu absolut toti cei care doresc sa iti fie prieteni. Nu uita sa te distrezi!

Daca esti singura, ai putea atrage atentia multor posibili parteneri in 2016. Din fericire, ai farmecul si prezenta de spirit pentru a face o selectie din toate aceste perspective romantice.

In februarie si martie, s-ar putea sa fii in cautarea unor barbati puternici si cu o solida baza, datorita faptului ca ridici standardele cand vine vorba de selectarea unui partener de viata. Pastreaza aceste standarde si asteptari si nu accepta nimic sub aceste standarde.

Iulie si august ar putea fi perioada cand poti gasi o persoana speciala, care sa indeplineasca toate cerintele tale. Asigura-te ca te trateaza asa cum iti dorestisi tu sa fii tratata.

Horoscop 2016 pentru Pesti/ Horoscop Pesti 2016: Esti ocupata si populara pe tot parcursul anului, chiar si in noiembrie si decembrie, atunci cand telefonul, e-mailuri si mesajele pot fi ceva mai putine.

Oamenii care te inconjoara in acest an iti sunt foarte apropiati, ai o legatura stransa cu ei si acestia te cunosc aproape la fel de bine ca pe ei insisi, poate la cel mai profund nivel.

Gandeste-te la planuri marete in 2016 si actioneaza in stil mare. Pana si lucrurile mici se pot face intr-un mod mare si apoi sa straluceasca prin perfectiune si succes, mai ales in luna octombrie. Acesta este genul de lucruri pe care le poti face pe tot parcursul anului 2016.

Increderea in sine este cheia. Pe langa incredere ai si calitatea de a fi altruista, pentru ca ceea ce realizezi este in beneficiul tuturor. Eclipsa de soare din martie ar putea aduce o oportunitate in cariera pentru tine si ai putea face lucruri pe care niciun alt semn nu le poate face in 2016.

Daca partenerii de afaceri sau colaboratorii vor fi intens afectati emotional in luna iulie, ai putea empatiza si ai putea chiar sa ii ajuti in acest mod. Totusi, pastreaza o oarecare distanta emotionala. Chiar si asa vei arata ca un erou ce esti.

Horoscop 2016 pentru Pesti/ Horoscop Pesti 2016: Magie, la final de an!

Octombrie, noiembrie, decembrie sunt momente de mare energie, atunci cand Jupiter, apoi Marte si ulterior Saturn iti aduc sprijin. Profita din plin de toate!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro