Horoscop 2016 pentru Leu / Horoscop Leu 2016 - Woman2woman.ro

Horoscop 2016 pentru Leu / Horoscop Leu 2016

By on December 16, 2015
Share Button

Ce crezi ca iti rezerva astrele pentru anul 2016? Afla care sunt surprizele noului an din articolul Horoscop 2016 pentru Leu / Horoscop Leu 2016. Detalii despre cariera, dragoste, bani, viata sociala si nu numai vei gasi in articolul de mai jos.

Horoscop 2016 pentru Leu / Horoscop Leu 2016

Horoscop 2016 pentru Leu / Horoscop Leu 2016

Foto: Woman2Woman.ro – Horoscop 2016 pentru Leu / Horoscop Leu 2016

Muncesti din greu la ceea ce iti place si nu uiti sa te distrezi in timp ce o faci. Mai multe persoane se vor bucura sa lucreze cu tine si viata ta sociala ar putea fi mai animata, de asemenea.

Primavara te ajuta sa incetinesti ritmul, sa te concentrezi si sa stai cu ochii pe ceea ce este cel mai important.

Oamenii pot incerca sa iti zguduie lumea tot timpul anului, mai ales in preajma eclipsei solare din Pesti – in martie si in perioada eclipsei de luna din Pesti – in septembrie. Ramai sigura pe tine, fiindca te vei descurca.

Ai grija de sanatatea ta, fii activa si fa-ti un bun program zilnic. Incepe o rutina zilnica, un program in care sa incluzi tot ce este necesar si pe care sa il respecti cu strictete tot anul.

Horoscop 2016 pentru Leu / Horoscop Leu 2016: Oportunitatile de bani si munca sunt acolo pentru tine, asa ca munceste din greu.

Ia decizii intelepte acasa si asuma-ti autoritatea la munca. Fa ce trebuie sa faci, doar fii minunata!

Poate un an sa fie linistit si interesant in acelasi timp? Anul 2016 poate fi astfel pentru tine!

Horoscop 2016 pentru Leu / Horoscop Leu 2016: Orice neintelegere care va aparea in acest an va fi probabil cu privire la problemele practice.

Sunt lucruri pe care trebuie sa le notezi, facturi de platit la timp si altele la fel de marunte si aparent neinsemnate.

Daca a existat o dorinta de a detine un loc al tau, acest lucru s-ar putea intampla in 2016, mai ales dupa luna august. Acum ai putea avea oportunitatea de a avea casa mult dorita, locul tau.

In cuplu, unul sau ambii e posibil sa aveti nevoie de mai multa intimitate si atentie in noiembrie si decembrie. Fiti intelegatori si fiti acolo unul pentru altul pentru a termina anul cu relatia chiar mai puternica decat cea de la inceputul acestuia!

Horoscop 2016 pentru Leu / Horoscop Leu 2016: Incepi 2016 cu trambite

Vei atrage atentia si vei radia. Ai putea chiar sa ii sochezi pe unii oameni, in sens bun, desigur.

Daca te simtiti un pic deprimata la inceputul primaverii, nu te agita prea mult. O multime de aspecte care te pot face fericita sunt acolo, aproape. Acestea pot fi extrem de familiare si obisnuite. Daca doresti ceva sau pe cineva mai interesant sau diferit, trebuie sa astepti lunile aprilie sau mai.

Horoscop 2016 pentru Leu / Horoscop Leu 2016: La finalul verii ai putea cunoaste pe cineva.

In august sau septembrie, ai putea intalni pe cineva care iti promite luna de pe cer iar asta ar putea te maguleasca si sa te distreze pentru o vreme. Esti prea mandra si independenta pentru a lasa sa dureze mult timp, totusi.

Cineva cu aceleasi viziuni si interese ca si tine poate aparea mai tarziu in cursul anului, probabil spre final de an. Daca nu vei simti ca iti e cu adevarat suflet pereche, tot vei gasi pasiunea si speranta in ochii acestei persoane. Multa pasiune!

O oportunitate neasteptata ar putea sa apara in ianuarie, dar analizeaza situatia si oportunitatea inaninte de a te napusti asupra ei. Daca e nevoie, pune mai multe intrebari, informeaza-te mai mult, astfel incat sa stabilesti tabloul complet si sa stii ce alegere urmeaza sa faci.

Luna august ar putea aduce schimbari majore in cariera. De asemenea, ai putea avea parte de mai multi bani si o mai multa recunoastere. Ai rabdare, fii inteleapta si vei avea de succes. Jupiter este de partea ta.

Fii mai ambitioasa si mai practica in lunile noiembrie si decembrie. Ai putea termina anul la un nivel mai ridicat din punct de vedere financiar.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro