Horoscop 2016 pentru Fecioara / Horoscop Fecioara 2016 - Woman2woman.ro

Horoscop 2016 pentru Fecioara / Horoscop Fecioara 2016

By on December 16, 2015
Share Button

Anul 2016 iti va aduce cateva surprize. Cariera, dragoste, bani, prieteni, care dintre aceste zone crezi ca te va avantaja in 2016? Citeste ce iti rezerva astrele in articolul Horoscop 2016 pentru Fecioara / Horoscop Fecioara 2016.

Horoscop 2016 pentru Fecioara / Horoscop Fecioara 2016

Horoscop 2016 pentru Fecioara / Horoscop Fecioara 2016

Foto: Woman2Woman.ro – Horoscop 2016 pentru Fecioara / Horoscop Fecioara 2016

Horoscop 2016 pentru Fecioara / Horoscop Fecioara 2016: Anul 2016 este plin de idei luminoase noi, abundenta si farmec.

Da, e un an minunat pentru tine! Ideile pe care le vei avea in acest an vor fi extrem de practice, idei care te pot ajuta sa progresezi la locul de munca, dar si sa te faci placut in relatiile cu ceilalti. De altfel, acesta este modul in care oamenii te vad: o persoana placuta, luminoasa.

In septembrie, o eclipsa de soare din Fecioara te pune in lumina reflectoarelor. Fii atenta in cazul in care apar mai multe oportunitati de munca.

Inceputul lunii decembrie este un moment puternic pentru tine. Ai putea sa incepi anul intr-o pozitie modesta, dar ai putea deveni cu usurinta cea responsabila de la sfarsitul anului 2016.

Horoscop 2016 pentru Fecioara / Horoscop Fecioara 2016: Esti extrem de optimista in 2016, mai ales la inceputul primaverii.

Acest optimism romantic este un lucru bun si dulce. De altfel, in cuplu totul se va petrece impreuna. Acesta este cuvantul care defineste relatia voastra in 2016. Fie ca e vorba despre disciplina copiilor, despre probleme la locul de munca, partenerul va fi alaturi de tine si veti face totul impreuna.

Toamna poate fi mai plina de evenimente, cu o eclipsa de soare in Fecioara si Mercur retrograd, de asemenea. Viata ta de acasa este extrem de placuta in noiembrie si decembrie, cand Saturn exercita o influenta calmanta.

Horoscop 2016 pentru Fecioara / Horoscop Fecioara 2016: In 2016, neobisnuitul si situatiile palpitante pot sa apara in viata ta.

Cele mai salbatice situatii pot sa apara la inceputul anului, asa ca garda sus si lasa-ti inteligenta sa lucreze pentru tine. De asemenea, deoarece viata ta poate fi tumultoasa in aceasta perioada, poate nu ar fi rau sa iei notite, poate vei dori sa scrii despre toate acestea mai tarziu.

In luna martie, o eclipsa de luna in Balanta ar putea aduce o introducere la un alt fior romantic. Daca nu vei avea starea de spirit necesara, va fi usor sa il ratezi.

Dupa aprilie, viata ta amoroasa ar trebui sa se calmeze, dar inca sa fie distractiva. Bucura-te de intalnirile cu prietenii prin august si septembrie. In cercul tau ar putea aparea o persoana care sa merite atentia ta. Ai putea ocazia sa flirtezi si sa te simti bine.

Inceputul iernii este, de asemenea, timpul potrivit sa cunosti pe cineva, poate in vacanta. Ai putea sa simti ca te conectezi cu un spirit inrudit, daca nu chiar un suflet pereche. Aceasta nu va fi o legatura frivola.

Horoscop 2016 pentru Fecioara / Horoscop Fecioara 2016: Ai o incredere puternica in tine si o ambitie personala extrem de mare.

Nu exista o limita pentru ideile practice sau oportunitatile pe care le vei avea sau pe care altii le vor trece cu vederea si tu le vei observa.

Daca esti in cautarea unui loc de munca sau vrei sa faci o schimbare in cariera, ia in considerare organizatiile sau companiile mari. Entitatile non-profit ar putea oferi astfel de sanse, de asemenea.

Tu comunica in mod clar si vei avea sansa de a impresiona in cadrul unui grup mare sau intr-o intalnire fata in fata. Fii dispusa sa iei in considerare domenii sau pozitii care presupun interactiuni dese cu multe persoane.

Perspectivele financiare sunt bune pe tot parcursul anului, atat timp cat nu cheltui, in special spre finalul verii.

Momentul cel mai solid financiar este in noiembrie si decembrie, cand Marte iti da energie si ambitie si Saturn iti ofera rabdare, responsabilitate si puterea de munca.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro