Horoscop 2016 pentru Capricorn / Horoscop Capricorn 2016 - Woman2woman.ro

Horoscop 2016 pentru Capricorn / Horoscop Capricorn 2016

By on December 16, 2015
Share Button

Astrele ti-au pregatit surprize pe toate planurile in 2016. Afla tot ce trebuie sa stii din articolul de mai jos, Horoscop 2016 pentru Capricorn / Horoscop Capricorn 2016. Cariera, dragoste, viata sociala? Tu in ce domeniu vei avea noroc in acest an?

Horoscop 2016 pentru Capricorn / Horoscop Capricorn 2016

Horoscop 2016 pentru Capricorn / Horoscop Capricorn 2016

Foto: Woman2Woman.ro – Horoscop 2016 pentru Capricorn / Horoscop Capricorn 2016

In acest an, ai putea realiza mai mult decat iti poti imagina. Acest lucru se datoreaza faptului ca astrele favorizeaza modul tau de lucru: lent, dar cu eforturi constante. Realizarile mici si mari iti vor oferi cea mai mare satisfactie in 2016, fara sa se reduca strict la bani sau prestigiu.

Horoscop 2016 pentru Capricorn / Horoscop Capricorn 2016: Lasa-te iubita, pentru ca toata lumea pare ca te iubeste.

Pentru tine, anul 2016 incepe oficial pe… 21 decembrie 2015. Anul debuteaza cu o senzuala Luna in Taur si cu Venus in Scorpion: misterios si sexy.

O mare parte din dragostea pe care o vei resimti in acest an va ramane in interiorul tau, nu o vei putea transmite. Acest lucru va fi strict legat de misterul impus de Venus in Scorpion si te va face sa visezi de multe ori, fara sa poti comunica sentimentele tale celui caruia i le porti.

Tocmai de aceea, ai putea compensa prin gesturi mici si sugestii, acestea devenind extrem de importante pe tot parcursul anului.

Mercur se va afla in miscare retrograda de mai multe ori in 2016. Prima dintre ele este in ianuarie si va fi in cea mai mare parte in Capricorn. Acum e momentul sa iti construiesti competente in aproape orice, chiar daca e vorba despre domenii abordate pentru prima oara.

O alta miscare retrograda a lui Mercur incepe la sfarsitul lunii decembrie, cu efect si la inceputul anului 2017… tot in Capricorn. Esti organizata, asa ca va fi bine si vei termina anul la fel de minunat precum a inceput.

Horoscop 2016 pentru Capricorn / Horoscop Capricorn 2016: Acest an va fi cel mai intens de pana acum.

Anul 2016 va fi cel mai intens de pana acum, atat in ceea ce priveste lucrurile pozitive, cat si in ceea ce priveste stresul. Comunica mai mult si lasa stresul sa iasa, pentru a nu se acumula si pentru a evita o rabufnire.

Micile proiecte de acasa ori excursiile iti pot oferi o multime de timp de calitate impreuna cu partenerul tau. Lucrand impreuna poate fi dificil pentru unele cupluri, dar nu si pentru tine.

Unele surprize care par nefolositoare s-ar putea dovedi utile mai tarziu.

Discutiile despre lucruri marunte nu sunt intotdeauna fara sens ori fara un rezultat, degeaba. Stai de vorba cu partenerul tau chiar si despre lucrurile mici. Ai putea face unele descoperiri importante despre tine si partenerul tau mai ales in lunile august si septembrie. Jupiter in Fecioara ar putea sa iti deschida o usa.

Horoscop 2016 pentru Capricorn / Horoscop Capricorn 2016: Dragostea si afectiunea pe care le simtiti de-a lungul anului anticipeaza un sfarsit de an cel putin la fel de cald si placut.

Daca esti singura, este posibil sa privesti mult in 2016, fara sa te opresti asupra unei persoane anume. Acest lucru poate crea oportunitati nelimitate pentru legaturi romantice. Dar 2016 este cu siguranta mai mult despre conexiunile din lumea reala decat despre vise si fantezii dulci.

In toamna vei avea o bogata viata sociala. Cu Jupiter in Fecioara ti-ai putea petrece o multime de timp facand lucruri amuzante cu oameni interesanti. Nici unul dintre ei nu ar putea fi sufletul pereche, dar cu siguranta te vor ajuta sa iti largesti cercul social si sa iti cresti perspectivele.

Noiembrie si decembrie ar putea fi cele mai bune pentru o legatura romantica puternica, cu cineva special. Venus si Saturn au o influenta puternica si o persoana cu suflet mare ar putea deveni foarte atractiva pentru tine.

Horoscop 2016 pentru Capricorn / Horoscop Capricorn 2016: 2016 este un an foarte bun pentru bani, dar mai ales pentru altceva: satisfactia personala.

Unele recompense pot veni lent, dar asta nu te preocupa. Realizarea in cariera si reputatia conteaza in primul rand. Oricum, banii nu sunt cu mult in urma.

Vei fi laudata, respectata si poate chiar promovata in primavara. In toamna anului 2016, Marte te va ajuta sa lucrezi mai eficient la un proiect de grup mai mare. Nu uita ca poti face totul in 2016!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro