Horoscop 2016 pentru Balanta / Horoscop Balanta 2016 - Woman2woman.ro

Horoscop 2016 pentru Balanta / Horoscop Balanta 2016

By on December 16, 2015
Share Button

Un an echilibrat, mai putin bun sau spectaculos? Astrele ti-au pregatit cateva surprize pe care ti le dezvaluim in articolul Horoscop 2016 pentru Balanta / Horoscop Balanta 2016. Iata ce iti rezerva strele in 2016!

Horoscop 2016 pentru Balanta / Horoscop Balanta 2016

Horoscop 2016 pentru Balanta / Horoscop Balanta 2016

Foto: Woman2Woman.ro – Horoscop 2016 pentru Balanta / Horoscop Balanta 2016

Horoscop 2016 pentru Balanta / Horoscop Balanta 2016: Anul 2016 este anul tau norocos in mai multe moduri.

Tactul si abilitatile sociale vor fi la mare cautare si acest lucru iti va aduce o mare satisfactie si bucurie. Cand toata lumea lucreaza din greu pentru a obtine mai mult, talentele tale iti vor netezi calea si iti vor crea mai multe oportunitati in cariera, dar si in randul prietenilor si al familiei.

Ai putea surprinde oamenii prin tactul si calitatile tale mai ales in lunile aprilie si mai. Iti poti face prieteni si contacte noi in aceasta perioada, fara sa depui un efort prea mare. De asemenea, pot aparea legaturi emotionale puternice in mai si iunie.

Gandirea ascutita si aprecierea a ceva nou ar putea sa te ajute in a te lansa intr-o mai buna directie, in septembrie si octombrie. Ai incredere in judecata ta.

Horoscop 2016 pentru Balanta / Horoscop Balanta 2016: Asigura-ti propriul noroc in noiembrie si decembrie. Fii ambitioasa si urmareste-ti stelele!

Viata poate arata altfel in mintea voastra, dar o gura de aer proaspat poate fi un lucru bun pentru amandoi. Fii adaptabila, sprijiniti-va unul pe altul.

Daca anticipezi o mare schimbare sau chiar o relocare, s-ar putea intampla la inceputul anului. Fii realista in legatura cu optiunile si discuta totul. Mercur retrograd in luna ianuarie va promova deciziile obiective.

Daca simti ca nervii iti sunt intinsi la maxim in luna martie, concentreaza-te pe grija unuia fata de altul, pe sanatatea amandurora si pe acele lucruri care te fac fericita si iti dau o senzatie de siguranta in cuplu, pentru ca influenta tulburatoare a lui Neptun nu va dura mult timp.

Bucura-te de momente surprinzatoare in luna aprilie si nu te lasa prea mult influentata de certuri minore. Mercur retrograd din luna mai ar putea prelungi aceasta perioada mai complicata, dar poti trece prin ea fara prea mai probleme.

In septembrie si octombrie, este momentul pentru brainstorming, decizii legate de casa. Pasiunea se adanceste cand se apropie iarna, cu scantei luminoase de romantism de vacanta.

Horoscop 2016 pentru Balanta / Horoscop Balanta 2016: Asteapta-te la neasteptat in 2016! Intalneste oameni noi si viziteaza locuri noi. Surprizele nu vor intarzia sa apara.

Anul incepe cu mesaje romantice mixte. Mercur retrograd in ianuarie va incetini lucrurile iar interesul tau pentru intalniri ar putea sa creasca, daca esti singura.

Perspectivele de vis abunda in luna martie, insa e posibil sa nu existe o prea mare compatibilitate. Luna aprilie si influenta mai mare a lui Uranus ar putea ajuta in lamurirea sentimentelor.

Horoscop 2016 pentru Balanta / Horoscop Balanta 2016: Impartaseste-ti sentimentele in luna iunie. Un posibil suflet pereche ar putea sa apara!

Septembrie si octombrie sunt luni perfecte pentru intimitate si intalniri karmice. Asculta-ti mintea si inima. Vei fi mai atragatoare acum, astfel incat ai putea atrage atentia sexului opus.

Relaxeaza-te cu prietenii, in decembrie, dar, daca esti singura, fii cu ochii pe potentialii tai admiratori. Anul 2016 poate continua cu o explozie de pasiune!

Horoscop 2016 pentru Balanta / Horoscop Balanta 2016: Daca visezi sa ai o ocupatie mai satisfacatoare in 2016, uita-te aproape de casa. Prietenii si familia pot avea sugestii, contacte.

Daca ai un job creativ, care iti place, de ce sa faci valuri? Poate este job-ul pe care ar fi bine sa il pastrezi, insa de act lucru ai putea sa te convingi abia in luna matie, o data eclipsa de soare.

Ai putea economisi mai multi bani in acest an. In luna mai, ai putea castiga mai multa securitate financiara. Fii si mai exigenta in deciziile legate de bani, mai ales ca se apropie septembrie cu Mercur retrograd.

Horoscop 2016 pentru Balanta / Horoscop Balanta 2016: Orice abateri minore sau erori de calcul sunt usor de corectat in noiembrie si decembrie. Este un an productiv!

Ar trebui sa iti folosesti abilitatile creative pentru a formula strategii pentru construirea unui viitor sigur. De asemenea, acesta e anul in care ar trebui sa decizi cu privire la ceea ce doresti in viata si sa te simti sigura de realizarea obiectivelor tale. Acest lucru te va face mai increzatoare si te va ajuta sa iti maresti cercul social.

Familia va juca un rol dominant in dezvoltarea ta in acest an. Vei fi implicata in activitatile de familie intr-o mare masura.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro