Cine sunt speakerii conferintei Mama si copilul, din 20 octombrie 2015 - Woman2woman.ro

Cine sunt speakerii conferintei Mama si copilul, din 20 octombrie 2015

By on October 16, 2015
Share Button

Conferinta Mama si copilul, organizata de Woman2Woman.ro pe 20 octombrie 2015, vine cu informatii necesare parintilor, dar si tuturor celor implicati in cresterea si ingrijirea copiilor. Cei cinci speakeri invitati vor discuta despre alimentatia si dezvoltarea copiilor mici, dar si despre sanatatea fizica si emotionala a mamei si a copilului.

Cine sunt speakerii conferintei Mama si copilul

960x170pxMama

Conferinta Mama si copilul

Claudia Tocila (Aqua Carpatica)

Claudia Tocila - speakerClaudia este Online Communication Manager la AQUA Carpatica inca din 2012, atunci cand s-a alaturat echipei Valvis Holding. Dupa ce a vorbit despre importanta apei in toate etapele existentei unei femei, in cadrul conferintei “Mama si copilul” ne va vorbi despre miturile tesute in jurul apei imbuteliate.

Simona Boberis  - speakerSimona Boberis (stomatolog)

Simona este medic dentist cu experienta in tratamente pentru copii si tanara mamica si recunoaste ca ii place foarte mult sa lucreze cu copiii. Odata cu fiecare consultatie a copiilor le face acestora si educatie privind igiena dentara, ii invata cum sa se spele pe dinti si cum sa isi ingrijeasca dintii, fie ei de lapte sau nu. De asemenea, ofera consiliere si femeilor insarcinate referitor la ingrijirea dintilor in timpul sarcinii, precum si ulterior, dupa nastere. In cadrul conferintei va discuta despre ingrijirea dintilor la copii.

Simona Chiriluta - speakerSimona Chiriluta (Psiholog clinician, Psihoterapeut – Psihosolutii.ro)
Simona Chiriluta este psiholog clinician si psihoterapeut, are experienta in lucrul cu familia si copilul de peste 10 ani, inclusiv familii de risc sau copii abandonati. Simona este casatorita si este, de asemenea, mama a doua fetite. In cadrul conferintei organizate de Woman2Woman.ro va discuta despre sanatatea emotionala dupa nastere.

Irina Costache2 - speakerIrina Costache (Pediatru – Pediatricblog.info)

Irina Costache este medic specialist pediatru si mama a doi baieti. Este un doctor dedicat, atent si empatic, pentru care meseria are la baza o mare pasiune. A fi medic pentru copii este o mare responsabilitate si o provocare zilnica, dar ofera  nenumarate satisfactii  cand micii pacienti isi recapata zambetul si fericirea. Incearca sa ramana un pediatru aproape de parinti atat in cabinet, cat si prin intermediul blogului sau www.pediatricblog.info. In cadrul conferintei doreste sa prezinte, pe intelesul tuturor, ce trebuie sa stim despre primele zile ale nou nascutului – “Primele zile cu nou nascutul (intre mituri si realitati)”.

2-2-Costel Stanciu - 22 septCostel Stanciu (APC Romania)

Costel Stanciu este profesor universitar si, din octombrie 2002, detine functia de Presedinte al Asociatiei pentru Protectia Consumatorilor din Romania, unde coordoneaza intreaga activitate a asociatiei. In cadrul conferintei Mama si copilul va discuta despre ce trebuie sa stim despre produsele destinate nutritiei si ingrijirii bebelusilor.

Participa GRATUIT! Inscrie-te completand formularul din pagina conferintei.

SPONSORI PRINCIPALI

SIGLA NOUA DP            si               aqua-carpatica-orizontal-logo-mic

PARTENER

boomerang logo_TM ok

SPONSORI SECUNDARI

ana-are-logo   small-logo-creativenews   Himalaya_Wellness_Verde400     lasermaxx logo   logo-editura-literaWorldClass-logo

_________________________________________________________

PARTENER MEDIA PRINCIPAL

logo RL nou

PARTENERI MEDIA SECUNDARI

acasa-ro-logobusiness woman logologoComunicate logo CE mic  logo-fashion8-1 logo-garbo-mic logo_live_prlogo_lumea_FINALmic-e1351471672414logo-mamicapediatruMuJeRlogopr2advziare_logo_head

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro