Diete de slabit: cum poti slabi inainte de nunta - Woman2woman.ro


Diete de slabit: cum poti slabi inainte de nunta

By on octombrie 13, 2015

mancare de post

Share Button

Ziua nuntii este cea mai frumoasa din viata unei femei, dar si ziua in care esti in centrul atentiei si totul trebuie sa arate perfect: coafura, machiajul si mai ales rochia. Pentru a reusi sa slabesti si sa arati perfect in rochia de mireasa, ai nevoie de cele mai potrivite diete de slabit si de cateva sfaturi care te vor ajuta sa slabesti eficient inainte de nunta.

mireasa diete de slabit hamerstrength com

Autor: Claudia Ilies

Diete de slabit: cum poti slabi inainte de nunta

Diete de slabit: Obiective realizabile

Te intrebi daca poti tine o dieta cu cateva saptamani inaintea marelui eveniment si vrei sa stii ce rezultate poti obtine. Depinde ce obiective iti stabilesti si cu cata seriozitate vei trata aceasta dieta in perioada respectiva.

Daca vrei sa pierzi 10 kilograme, te apuci cu cel putin 3 luni inainte. Daca vei vrea rezultate rapide, vei putea obtine doar deficiente: par fragil, unghii casante, oboseala, adica exact ceea ce nu vrei pentru cea mai importanta zi din viata ta.

In plus, un regim strict inseamna iritabilitate si nervi, stare care nu iti va permite sa te ocupi asa cum trebuie de toate detaliile evenimentului.

Diete de slabit: cum trebuie sa mananci

Pentru a-ti regasi silueta inainte de nunta, trebuie sa fii foarte atenta la alimentatie. Pentru a fi sigura ca mananci ce trebuie, vei fi nevoita sa petreci un timp in bucatarie, pentru a-ti prepara chiar tu mancarea. Asa vei fi sigura ca nu consumi grasimi si alimente nepermise.

Ai voie sa consumi carne slaba, peste, oua, fructe si legume de sezon. Acestea iti vor oferi nutrientii si vitaminele necesare pentru a-ti pastra energia necesara in aceasta perioada, extrem de stresanta.

Variaza alimentele si felurile de mancare, astfel incat sa mananci slab caloric, dar sa iti faca placere ce mananci. Pentru a evita sa te simti frustrata si nervoasa, pastreaza-ti cateva alimente care iti fac placere in meniu.

Diete de slabit: este momentul pentru miscare!

mireasa diete de slabit pakladies comAdesea viitoarele mirese fac un pact cu sportul in aceasta perioada, pentru un scop important. Silueta ta se va redefini, iar sportul va completa cu succes planul tau de a arata perfect in ziua nuntii. In plus, te va ajuta sa ramai zen atunci cand lucrurile nu vor iesi asa cum vrei in legatura cu planificarea viitorului eveniment.

Poti alege activitatea care iti place cel mai mult: inot, aerobic, plimbari in aer liber, pe jos sau cu bicicleta.

Nu uita sa te hidratezi corespunzator: minim 1,5 litri de apa zilnic. Adauga lamaie in apa si vei slabi mai usor.

Diete de slabit: incearca sa ramai zen!

Stresul este mare, ai multe de facut si timpul este limitat. Adesea vei simti nevoia sa apelezi la mancare pentru a face fata presiunii. Este important sa gasesti metode eficiente de relaxare pentru a evita sa recurgi la rontait. Daca esti genul care nu se poate abtine de la rontait, alege nuci, migdale si fructe uscate in locul covrigeilor, chipsurilor sau batoanelor cu ciocolata.

In saptamana de dinaintea nuntii, lasa totul deoparte, pune stop pregatirilor si incearca sa te relaxezi cat de mult posibil. O iesire din oras ar fi perfecta!

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *