CONCURS: Castiga un loc la cursul Jurnalism SEO - Woman2woman.ro

CONCURS: Castiga un loc la cursul Jurnalism SEO

By on September 16, 2015
Share Button

Vrei sa te specializezi pe cel mai in voga domeniu? Ai un site, un blog sau o afacere online pe care vrei sa le cresti ? Cursul “Jurnalism SEO” te va ajuta sa scrii articole optimizate, care sa denote profesionalism si care sa ajute site-ul sa se pozitioneze cat mai bine pe google, dar si sa creasca organic.

Concurs: Castiga un curs de Jurnalism SEO

Concurs-JurnalismSEOParticipa la concurs si castiga un curs de Jurnalism SEO, organizat de SEOmark.ro!

Cursul se va desfasura sambata, 26 august 2015, intre orele 10:00 – 14:00, la sediul din Str. Alexandru Vlahuta nr. 5, bl. M47, sc. 3, parter, apt. 67,  Bucuresti, Sector 3. Detalii despre curs gasesti aici.

bifa-albastraCum participi:

Inscrie-te la concurs urmand cei pasii de mai jos:

PASUL 1 – Da like paginii de Facebook a SEOmark.ro

PASUL 2  Raspunde la intrebarea “De ce vrei sa participi la cursul Jurnalism SEO?”. Posteaza raspunsul tau printr-un comentariu la acest articol.

bifa-albastra

Participare:

Perioada in care poti participa este 16 – 23 august 2015.

Participantul cu cel mai interesant raspuns va castiga un curs de Jurnalism SEO, oferit de SEOmark.

Castigatorul va fi anuntat in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol, pe pagina de facebook a SEOmark.ro, dar si pe adresa de e-mail pana la data de 25 august 2015.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte cerintele

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la completarea formularului pentru participare la concurs (nume si adresa de e-mail)

***Castigatoarul va fi contactat prin e-mail si va primi pe adresa de e-mail furnizata la inregistrare instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

****Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

*****Castigatorii trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 24 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pot pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

Share Button

8 Comments

 1. Andreea B.

  September 24, 2015 at 11:06 am


  Va multumim tuturor pentru participare, dar si pentru raspunsurile interesante. Totusi, pentru ca un singur raspuns poate fi castigator, acesta va fi raspunsul Roxanei. Felicitari, Roxana!

 2. Roxana

  September 21, 2015 at 11:14 am


  Sunt pasionata de scris si de tot ce presupune acest domeniu. Consider ca participarea la acest curs ar constitui trecerea la urmatorul nivel, nivel de pe urma caruia voi avea numai de castigat. Niciodata nu trebuie sa ne oprim din a ne alimenta pasiunile.

 3. Maria Dinu

  September 20, 2015 at 8:25 pm


  Nu stiu nimic despre SEO, insa as vrea sa invat.

 4. Adriana Furnica

  September 20, 2015 at 8:00 am


  Cred ca un astfel de curs m-ar putea ajuta sa cresc blogul. Chiar ma gandeam sa urmez un curs de SEO, insa nu am avut pana acum timp sa gasesc cursul potrivit.

 5. Claudia Lungu

  September 18, 2015 at 6:31 am


  Vreau sa castig acest concurs,deoarece as putea sa incep sa -mi expreim gandurile si sentimentele intru-un mod placut .

 6. Andreea

  September 18, 2015 at 12:03 am


  As vrea sa castig acest concurs deoarece cred ca ma poate ajuta sa aflu mai multe despre online si despre scrierea de articole pentru mediul online. Mi-ar placea sa stiu mai multe.

 7. Emi

  September 17, 2015 at 10:05 pm


  Mi-as dori foarte mult sa urmez acest curs. Stiu cate ceva despre SEO, insa nu am aplicat niciodata si sunt sigura ca mai am neovie de ajutor. Acest curs chiar mi-ar fi de mult ajutor.

 8. Ama

  September 17, 2015 at 12:22 pm


  Cred ca un astfel de curs m-ar ajuta sa imi cresc site-ul pe care urmeaza sa il lansez in curand. Mi-am dorit mereu o afacere proprie, urmeaza sa o lansez si, cu siguranta, un astfel de curs m-ar ajuta in activitatea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro