Afla cum sa ai un stil de viata sanatos la o noua conferinta Woman2Woman.ro - Woman2woman.ro

Afla cum sa ai un stil de viata sanatos la o noua conferinta Woman2Woman.ro

By on September 11, 2015
Share Button

Corect300x250pxWoman2Woman.ro te invita la a IV-a editie a conferintei „Sanatate, frumusete, feminitate”. Evenimentul are loc pe 22 septembrie 2015, la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti, incepand cu ora 10.

Afla mai multe detalii despre conferinta aici.

Andreea Pavel (Personal Training Manager – World Class Romania), Gabriel Dinu (psiholog) si Florentina Gionea (Specialist in nutritie energetica) sunt doar cativa dintre specialistii invitati la conferinta „Sanatate, frumusete, feminitate”.

In cadrul evenimentului moderat de Dorina Florea, vei putea interactiona cu specialistii invitati, pentru a-ti raspunde tuturor intrebarilor legate de nutritie, sport, psihologie sau stil de viata sanatos. De asemenea, ti-am pregatit, pe langa informatii relevante, cadouri, premii si surprize.

Participarea la conferintele Woman2Woman.ro este GRATUITA, insa locurile sunt limitate. Pentru a-ti asigura locul la acest eveniment, este nevoie sa te inscrii prin intermediul formularului de pe site.

SPONSORI PRINCIPALI

Himalaya_Wellness_Verde400       WorldClass-logo

_________________________________________________

SPONSORI SECUNDARI

lasermaxx logo  small-logo-creativenews   logo gandeste sanatos sigla aurie iaki

________________________________________________________________

PARTENER MEDIA PRINCIPAL

logo RL nou

PARTENERI MEDIA SECUNDARI

acasa-ro-logobusiness woman logo logo CE mic   logoComunicate logo-garbo-mic    logo_live_pr  logo-fashion8-1logopr2adv  ziare_logo_head

Despre conferintele organizate de Woman2Woman.ro

Woman2Woman.ro organizeaza, incepand cu anul 2013, conferintele tematice cu participare gratuita. Conferintele Woman2Woman.ro sunt dedicate cititoarelor noastre mai vechi sau mai noi si, in general, tuturor femeilor interesate de cariera, familie, sanatate si dezvoltare personala.

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro