Remedii miraculoase anti-cearcane - Woman2woman.ro


Remedii miraculoase anti-cearcane

By on septembrie 8, 2015

mancare de post

Share Button

Este momentul sa spui adio pungilor inestetice care se formeaza sub ochii tai, ori de cate ori nu te odihnesti suficient. Ai la dispozitie 8 remedii  miraculoase si 100% naturale, selectionate cu atentie pentru tine.

cearcane-pungi-ochi

Remedii miraculoase anti-cearcane / Foto: lifestylica.com

Autor: Claudia Ilies

Lipsa odihnei, stresul, o alimentatie dezechilibrata, alcoolul, tutunul, cauzeaza o proasta circulatie la nivelul pielii, conducand la aparitia cearcanelor si a pungilor de sub ochi.

Principalele cauze pot fi ereditatea, varsta, uscarea pielii, plansul, lucrul la calculator.

Remedii miraculoase anti-cearcane

Remediile pentru cearcane pot fi simple si mai la indemana decat crezi!

1. Pliculete de ceai verde sau musetel

Nu mai arunca pliculetele de ceai verde sau musetel dupa folosire: acestea sunt foarte eficiente impotriva pungilor de sub ochi. Lasa-le sa se raceasca bine si aplica-le sub ochii. Trebuie lasate sa actioneze timp de 10-15 minute.

2. Rondele de castravete

castraveti-cearcane-ochi-livestrong-com

Foto: livestrong.com

Cu siguranta ai mai auzit de aceasta metoda, dar nu strica sa iti reamintesti de ea. Foarte multe femei folosesc aceasta metoda pentru a scapa de cearcane. Nici actritele nu s-au sfiit sa apara cu ochii acoperiti de feliute de castravete in scenele unor filme, pentru ca metoda este foarte eficienta.

Rondelele de castravete trebuie sa fie obligatoriu proaspete. Si pentru ca frigul actioneaza cel mai bine asupra cearcanelor, inainte de aplicare se recomanda sa tii la frigider rondelele pe care le vei folosi.

3. Ulei de masline si ulei de migdale

Ambele sunt hranitoare si pot reduce cearcanele eficient si chiar asupra ridurilor. Asadar, poti avea parte de un tratament 2 in 1 pentru doua probleme: aplica unul dintre  cele doua uleiuri in fiecare seara, maseaza bine pana intra in piele si ochii tai vor arata cu totul altfel.

4. Suc de lamaie

Impotriva cearcanelor mai accentuate, iti recomand sa folosesti suc de lamaie, care are puterea de a actiona asupra pigmentului pielii. Stoarce zeama unei lamai si aplica sucul in zona ochilor, cu ajutorul unor dischete demachiante. Poti amesteca 10 picaturi de suc de lamaie cu o lingurita de ulei de masline. Preparatul de aplica in fiecare seara pentru indepartarea cearcanelor vinetii.

5. Smochina

Este un fruct bogat in vitamina E si anti-oxidanti, recunoscut pentru proprietatile sale anti-inflamatorii, antibacteriene si anti-rid. Vei aplica o jumatate de smochina sub fiecare ochi, lasa sa actioneze 10-15 minute si apoi clateste cu apa calduta. Vei obtine o piele stralucitoare, iar aspectul de oboseala va fi inlaturat.

6. Felii de cartof

Desi poate parea surprinzator, acesta este un remediu vechi de cand lumea, extrem de eficient. Cartoful contine substante cu proprietati de inalbire, care te ajuta  sa scapi de cearcane. Este simplu: aplica doua felii de cartof in zona de sub ochi si lasa-le sa actioneze cateva minute.

7. Apa de trandafiri

Daca vrei sa scapi rapid de cearcane, foloseste-te de proprietatile uimitoare ale apei de trandafiri. Aceasta are efect calmat asupra ochilor si regenereaza pielea din jurul ochilor. Daca apelezi la acest remediu in mod regulat, in doar doua saptamani vei obtine rezultate spectaculoase.

8. Apa rece

Apa rece contracta vasele de sange de sub ochi si ajuta la reducerea cearcanelor intunecate. Foloseste un prosop inmuiat in apa rece si pune-l deasupra ochilor inchisi pentru cateva minute. Poti folosi 2 cubulete de gheata, infasurate intr-o carpa moale. Repeta procedura de cateva ori pe zi, timp de cateva saptamani.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *