Tartele cu fructe de la Paul, cel mai delicios mod de a-ti rasfata simturile si prietenii - Woman2woman.ro

Tartele cu fructe de la Paul, cel mai delicios mod de a-ti rasfata simturile si prietenii

By on August 21, 2015
Share Button
Foto Gabriela Atanasov_Paul_Festivalul Fructelor

Foto: Gabriela Atanasov, www.sweetpaprika.ro

Atunci cand te uiti la un fruct, il vezi in toata splendoarea: un intreg care nu poate fi divizat decat daca il musti cu toata pofta si nerabdarea de a-ti energiza simturile.

Pe moment, nu te gandesti in ce combinatii ai putea folosi fructul din fata ta, insa dupa ce ti-ai satisfacut dorinta incep sa-ti vina noi idei: „ce-ar fi daca as pregati o salata de fructe cu aroma de cognac, o crema apetisanta pentru un tort sau muuulte tarte cu fructe suculente intinse pe un pat de crema cu vanilie”… mmm… apoi inchizi ochii si te gandesti ce gust bun ar avea, mai ales in compania celor mai buni prieteni ai tai.

„Festivalul Fructelor” se desfasoara in toate brutariile Paul din Bucuresti pana la mijlocul lunii septembrie

Intr-adevar, tartele cu fructe arata si au un gust „de zile mari”, iar in brutariile Paul intreaga vara le este dedicata, prin “Festivalul Fructelor”. La Paul vei gasi cea mai bogata colectie de tarte cu fructe, in diverse combinatii: cu afine, mure, multifruits, pepene galben, struguri, zmeura si bezele, capsuni si zmeura.

Paul Festivalul FructelorDaca esti o devoratoare de experiente afrodiziace, si nu numai, incearca-le pe toate, intr-una din variantele Tartelettes, Tartes sau Charlottes, diferite prin reteta si dimensiuni. Mai mult decat atat, la doua Tartelettes cu fructe cumparate primesti una gratis. Le poti lua acasa, la o cina romantica sau la un picnic cu cele mai bune prietene.

Festivalul Fructelor” se desfasoara in toate brutariile Paul din Bucuresti pana la mijlocul lunii septembrie, perioada in care vei gasi toate combinatiile savuroase de mai sus si oferta irezistibila pentru Tartelettes cu fructe.

Paul_Tarte cu fructe_1

Foto Gabriela Atanasov_ Paul Festivalul Fructelor_1

Foto: Gabriela Atanasov, www.sweetpaprika.ro

Pe langa aceste minunatii de tarte, in meniul de la Paul gasesti si gama de bauturi reci pentru zile calde „Boissons froides pour journées chaudes”.

Aceasta include sortimentele de bauturi pe baza de cafea (cu aromele mojito, alune, vanilie si caramel), bauturi pe baza de ceai verde cu menta (cu aromele mojito, fructul pasiunii, mar verde si zmeura) si bauturi pe baza de macarons (arome: zmeura, fistic, vanilie si ciocolata).

Aceasta gama este disponibila in toate brutariile, nu si in locatiile de tip chariot, pana la sfarsitul lunii septembrie 2015.

Mai multe informatii despre tartele cu fructe si campaniile de la Paul poti gasi pe paginile de Facebook si Instagram ale Paul Romania.

In Romania, lantul de brutarii Paul este prezent incepand cu anul 2008 si detine pana in momentul de fata 13 brutarii. Acestea se gasesc in Dorobanti, la Universitate, in Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Piata Romana, Mall Promenada, Mega Mall, Ploiesti Shopping City, dar si ca locatii de tip chariot in Bucuresti Mall, Plaza Romania, Baneasa Shopping City, Mega Mall si Sun Plaza.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro