O seara perfecta in doi - Woman2woman.ro


O seara perfecta in doi

By on iulie 21, 2015

mancare de post

Share Button

Ai hotarat sa iti rezervi timp doar pentru tine si iubitul tau si vrei sa pregatesti o seara perfecta pentru amandoi.  Pentru asta, trebuie sa pregatesti totul in cel mai mic detaliu, pentru a te asigura ca reusesti  sa starnesti interesul partenerului tau. Simpla cina pregatita cu toata dragostea nu e cateodata de ajuns, iar oboseala il poate dobori inainte ca planurile tale sa fie puse in aplicare. Cum procedezi pentru a petrece cina romantica perfecta?

Autor: Claudia Ilies

romantic-couple-with-champagne-glasses-youqueen-com

Foto: youqueen.com

O masa bine pusa la punct poate trezi simturile partenerului tau pentru a electriza atmosfera si a crea tensiune sexuala. Daca stii cum sa procedezi, clasica cina la lumina lumanarilor se poate transforma intr-o etapa preliminara inaintea servirii adevaratului desert.

Planul de atac

Tinuta: este inutil sa iti spun ca trebuie sa te imbraci cu o tinuta speciala, care include o lenjerie sexy. Dupa ce ai terminat de pregatit cina, este cazul sa faci un dus si sa te parfumezi bine si sa te transformi intr-o diva.

Decorul: diminueaza intensitatea luminii pentru a crea o atmosfera magica. Pentru asta, fiecare detaliu conteaza, iar camera trebuie transformata incat nimic sa nu va faca sa reveniti in cotidian.

Masa: mizeaza pe combinatia de rosu si negru. Investeste in pahare de sampanie cu picior rosu. Serveste cina in farfurii negre, pentru a schimba decorul zilnic. Pe masa, aseaza servetele rosii. Daca esti talentata, aseaza-le intr-o forma speciala, care sa contribuie la crearea atmosferei de vis.

Pune vinul la rece si pregateste dinainte felurile de mancare, astfel incat sa nu fii nevoita sa le incalzesti.

Ce poti servi la cina romantica

Ca aperitiv, un Martini cu masline verzi. Asa cum ai vazut prin filme. Mananca maslina cu stil, pentru a-ti atata partenerul. Tot ca prim fel, poti pregati felii de castraveti si branza, pe care le vei inmuia in sos si iti vei servi provocator partenerul.

Urmeaza stridii servite cu sos de lamaie, pe care le vei servi exact la fel cum ai procedat si cu aperitivul. Efectul este garantat!

Gaseste loc ghimbirului in retetele tale, intrucat acesta are un puternic efect afrodisiac.

Pentru desert poti alege banane flambate cu inghetata de vanilie si sos de ciocolata alba.

Nu va ramane decat sa degustati toate aceste minunatii pana dupa miezul noptii. Fii pregatita daca partenerul iti va cere sa repeti experienta!

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *