Metode de combatere a celulitei - Woman2woman.ro

Metode de combatere a celulitei

By on July 20, 2015
Share Button

CelulitaDespre celulita s-au scris mii de articole, dar ea continua sa ne supere si suntem in permanenta in cautarea metodelor de a scapa de aspectul ei dizgratios si inestetic. Iar concluzia este ca activitatea fizica regulata si regimul alimentar adaptat pot fi de folos.

Autor: Claudia Ilies

O metoda miraculoasa?

Este ceea ce ne-am dori sa descoperim pentru a scapa de aceasta neplacuta problema. Dar, chiar daca nu iti place ce vei auzi, ceea ce trebuie sa faci este sa fii hotarata sa iti lucrezi musculatura: ai nevoie de munca intensa timp de 4 sau 6 saptamani, inainte de a fi multumita de rezultate. Dar fara activitate cardiovasculara nu vei reusi, asa ca orele de step trebuie alternate cu ore de dans.

Prejudecati

Anumite persoane sustin ca trebuie sa ai nevoie de minim 45 de minute de efort sustinut pentru a fi sigura ca ai rezultate.  Dar nu este adevarat! Exista si tipuri de antrenament mai scurte care s-au dovedit eficiente. Este important sa mergi de cel putin 3 ori saptamanal la sala si sa faci exercitii chiar si acasa, zilnic.

Ce trebuie sa faci?

In primul rand, ai nevoie de multa apa, astfel incat sa permiti eliminarea grasimii. De folos iti sunt si ceaiurile din plante: cozi de cirese, mesteacan.

Maseaza-te zilnic cu ajutorul unei manusi speciale, pentru a indeparta celulele moarte si pielea ta va arata mult mai bine. Contracteaza fesierii cat mai des. Practicarea inotului este foarte eficienta.

Cure pentru eliminarea celulitei

Indiferent de metoda aleasa, in perioada tratamentului, sarea trebuie eliminata din dieta ta.

Un decoct din frunze de vita de vie poate fi eficient: toarna un litru de apa rece peste 50 de g de frunze si fierbe-le, apoi lasa-le  la infuzat un sfert de ora. Bea acest amestec de trei ori pe zi, dupa mesele principale.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro