Iubirea de vara, placuta senzatie de libertate - Woman2woman.ro

Iubirea de vara, placuta senzatie de libertate

By on July 6, 2015
Share Button

Toate fetele viseaza sa intalneasca un baiat fermecator pe durata vacantei si alaturi de acesta sa petreaca clipe de neuitat.  Iar vara este momentul ideal pentru o astfel de aventura. Vrei sa te simti libera, sa uiti de toate si sa fii fericita.

 

dragoste-vacanta-tigertiger.co.uk

Foto: tigertiger.co.uk

Autor: Claudia Ilies

Bronzul si rochita care se misca lin, in briza marii, prietenii noi si departarea de casa si probleme, iti fac chef sa experimentezi noi senzatii. Si de ce nu? Sa traiesti o iubire de vara. Indiferent daca esti in vacanta cu parintii sau cu prietenii, grijile au disparut si nu te preocupi decat cum sa asortezi costumul de baie de azi, in rest, toate gandurile tale sunt rezervate distractiei.

Pe durata concediului, capacitatile noastre de seductie se maresc pentru ca ne simtim mai destinsi si mai receptivi la noi oportunitati. Nu te va judeca nimeni daca vrei sa experimentezi lucruri noi, de care sa iti amintesti cu placere mai tarziu. Asadar, de ce nu ai lasa la o parte prejudecatile si sa te lasi un pic dusa de val, intr-o relatie de vara? Lasa-te sedusa si bucura-te la maxim de plimbarile romantice, sarutari si imbratisari fierbinti in apa marii, petreceri pana in zori si apusuri de soare pe plaja.

Cum te protejezi de suferinta

Stii ca este o relatie de scurta durata, care se va termina odata cu vacanta. Dar acum nu este momentul sa te gandesti la asta. Lasa-te in voia senzatiilor placute, dar nu iti pierde capul definitiv. Aminteste-ti totusi ca relatia va fi imposibil de continuat din cauza distantei si a cotidianului care se va restabili in viata ta.

Daca vei sti bine toate astea si vei fi capabila sa treci peste, uita de tot si simte-te bine alaturi de iubirea ta de o vara! Simte-te plina de viata si fericita, ca si cum vacanta nu ar trebui sa se sfarseasca si drumurile voastre sa se desparta.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro