Luminita Cosleacara - ce rochie de mireasa porti, daca esti insarcinata - Woman2woman.ro

Luminita Cosleacara – ce rochie de mireasa porti, daca esti insarcinata

By on June 25, 2015
Share Button

Luminita Cosleacara - rochie de mireasa pentru femei insarcinateEsti insarcinata si urmeaza sa te casatoresti? Chiar daca alegerea rochiei de mireasa ar putea parea o misiune imposibila, designerul roman Luminita Cosleacara spune ca orice femeie isi poate gasi rochia de mireasa care sa i se potriveasca. Asadar, poti fi o mireasa frumoasa si stralucitoare in rochia de mireasa, chiar daca burtica incepe sa se vada. 

Autor: Mihaela Dinu

Luminita Cosleacara – ce rochie de mireasa porti, daca esti insarcinata

Vrei sa ascunzi burtica? Opteaza pentru rochia empire, te sfatuieste Luminita Cosleacara

Daca vrei sa iti ascunzi burtica, opteaza pentru rochitele din materiale fluide, cu volane si falduri. Rochia empire este una dintre cele mai potrivite, spune Luminita Cosleacara. ,,Una din cele mai uzuale alegeri ale viitoarelor mirese insarcinate este rochia in stil empire, o rochie care inspira romantism si care pune in valoare gatul si umerii, ascunzand cu succes sarcina”, le sfatuieste designerul roman pe viitoarele mirese insarcinate.

Vrei un confort sporit? Opteaza pentru un croi minimalist

Luminita Cosleacara le sfatuieste pe viitoarele mamici a caror burtica este mai mare sa opteze pentru un “croi curat, minimalist” si pentru comoditate. Pana la urma, nu va fi deloc usor sa petreci o noapte intreaga, avand si o burtica maricica. Vei avea nevoie de tot confortul si de un croi mai apropiat de cel al hainelor pentru gravide, pentru a te simti confortabil in ziua nuntii. Tocmai de aceea, Luminita Cosleacara recomanda “viitoarelor mirese insarcinate alegerea unei rochii de mireasa vaporoase, fluide, cu un croi curat, minimalist, in care sa se miste cu naturalete si sa se simta confortabil. Astfel, niciun disconfort nu le va putea umbri frumusetea momentului, putandu-se bucura plenar de fiecare clipa a evenimentului.”

Daca vrei sa iti evidentiezi burtica, opteaza pentru o rochie scurta, retro

,,O mireasa insarcinata poate sa sfideze cliseele, sa-si asume si sa poarte cu mandrie burtica, alegand o rochie scurta, retro care va aduce o nota de indrazneala si senzualitate si-i va sublinia personalitatea. Se stie ca o femeie insarcinata este stralucitoare”, spune Luminita Cosleacara,”de aceea alegerea rochiei de mireasa trebuie sa fie bazata pe propriile instincte si sa-i puna in valoare aura de femeie indragostita care poarta in pantec un mister”.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro