Idei deco pentru a-ti pune vechea canapea in valoare - Woman2woman.ro

Idei deco pentru a-ti pune vechea canapea in valoare

By on June 17, 2015
Share Button

Canapeaua ta este veche si ti se pare ca nu mai arata asa de bine ca atunci cand ai cumparat-o?  Te gandesti sa o infrumusetezi, dar iti lipsesc ideile? Iata cateva sfaturi pentru o schimbare de decor a camerei tale.

Autor: Claudia Ilies

Idei deco pentru a-ti pune vechea canapea in valoare

Micile idei pot modifica infatisarea canapelei, facand-o sa arate altfel ori de cate ori iti doresti o schimbare.

canapea love

Schimbarea picioarelor

Cateodata trebuie sa faci foarte putin, dar va parea ca ai cumparat o canapea noua: schimba-i picioarele. Acestea pot fi gasite la preturi mici, in orice magazin de bricolaj.

Multitudine de culori

Lasa-ti imaginatia sa creeze un loc plin de culoare, adaugand canapelei tale perne de diferite culori sau adauga alte accesorii care iti plac. Camera ta va deveni una vesela, in care iti vei petrece timpul cu placere. Poti alege sa ii aplici o noua husa, care se prinde cu ajutorul capselor sau fermoarelor si permite detasarea cu usurinta. Cele din bumbac sau lana necesita o intretinere speciala.

Schimba tapiteria canapelei

Carourile traditionale te plictisesc? Nu este foarte greu sa schimbi tapiteria veche cu una care arata exact asa cum iti place. Pastreaza baza canapelei, dar schimba tapiteria si pernele in diferite culori.

Un covor nou

Daca nu poti schimba nimic la canapeaua ta cea veche, poti alege sa o pui in valoare cu ajutorul unui covor nou.

Oglinda

O oglinda plasata corespunzator, va da o stralucire aparte mobilierului tau.

Plante si flori

O solutie pentru infrumusetare este sa incadrezi canapeaua cu plante si flori, care vor aduce prospetime sau vor oferi un aer de exotism.

Tablouri si stickere decorative

Daca canapeaua este pozitionata langa perete, o poti pune in valoare cu ajutorul tablourilor sau al stickerelor decorative plasate deasupra ei. Personalizarea peretelui de langa canapea va schimba in totalitate decorul camerei.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro