Participa GRATUIT la conferinta "Mama si copilul", editia a III-a - Woman2woman.ro

Participa GRATUIT la conferinta “Mama si copilul”, editia a III-a

By on June 16, 2015
Share Button

Parintii si bunicii, dar si profesorii si toti cei care se ocupa de cresterea si educarea copiilor sunt invitati la cea de a treia editie a conferintei “Mama si copilul”, care va avea loc pe 23 iunie 2015, in sala de conferinte a hotelului Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti. Ca de fiecare data, va asteptam cu specialisti in cresterea, dezvoltarea si educarea copiilor, dar si cu tombola si surprize.

960x120px

Pakan Baniasadi (DP Collection), Dr. Daniela Stefanescu (Medic primar MF, membra a grupului de vaccinologie SNMF), Laura Pascu (Centrul European al Consumatorilor Romania), Eniko Georgescu (actrita si realizatoare TV), Mia Scarlat (Mia’s Children) si Radu Leca (CEO UltraPsihologie.ro) vor discuta, in cadrul celei de a III-a editii a conferintei Mama si copilul, despre cresterea, ingrijirea si educarea copiilor.

Vaccinurile sunt periculoase? Copiii trebuie sau nu vaccinati? Ce facem atunci cand copiii se ratacesc in excursii? Care sunt institutiile la care putem apela si care sunt cele mai importante reguli de respectat pentru a ne asigura ca ii vom recupera in cele mai bune conditii? Care sunt cele mai importante reguli si materiale pentru educarea copiilor? La aceste intrebari si nu numai ne vor raspunde speakerii invitati la evenimentul din 23 iunie 2015, “Mama si copilul”, organizat de Woman2Woman.ro.

Va astepta la o noua editie a conferintei, pentru a invatata impreuna mai multe despre cum ii putem ajuta pe copiii nostri sa creasca frumosi si sanatosi, dar si cum putem noi insine sa ii ocrotim si sa ii ajutam sa invete si sa se dezvolte armonios.

Evenimentul este moderat de Dorina Florea (TVR).

Afla mai multe despre cum poti participa GRATUIT din pagina conferintei.

SPONSORI PRINCIPALI

SIGLA NOUA DP     si      sian books logo mic

SPONSORI SECUNDARI

ana-are-logo small-logo-creativenews    Logo Haribo - bubble lasermaxx logo   Ritter-logo Culori Logowatchzone-logo

_________________________________________________________

PARTENER MEDIA PRINCIPAL

logo RL nou

PARTENERI MEDIA SECUNDARI

acasa-ro-logo business woman logo logoComunicatelogo-garbo-mic    logo_live_pr  MuJeRlogopr2adv    logo-ultrapsihologie    ziare_logo_head

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro