Forma rujului iti dezvaluie personalitatea - Woman2woman.ro

Forma rujului iti dezvaluie personalitatea

By on June 4, 2015
Share Button

Ti-ai imaginat vreodata ca rujul te poate da de gol? Da, forma pe care acesta o capata un ruj dupa utilizare spune cate ceva despre felul tau de a fi. Vei fi surprinsa cate putem afla despre o femeie, printr-un simplu gest!

Autor: Claudia Ilies

Forma rujului iti dezvaluie personalitatea

Rujuri

Foto: huffingtonpost.com

Capat curbat

Daca rujul tau are capatul curbat, cel mai probabil iti place sa respecti regulile impuse si ti se pare normal ca si ceilalti sa faca la fel. Esti o persoana rezervata, careia nu ii place sa fie in centrul atentiei. Te simti bine cand stii ca totul este bine organizat si ca nu ai parte de surprize.

Capat rotund si un pic de varf

Rujul tau are capatul rotund si putin varf? Iubesti imbratisarile iar familia este pe primul plan pentru tine. Obisnuiesti sa te ocupi de detalii si esti o persoana foarte sociabila.

Capat rotund foarte scurt

Daca rujul tau are capar rotun si foarte scurt, esti comoda si preferi sa fii mediatorul dintr-un grup. Ai capacitatea de a pune capat conflictelor, gasind intotdeauna o solutie care sa impace pe toata lumea. Oamenii te apreciaza pentru ca ai un comportament constant, esti blanda si calma.

Ruj plat

Rujul tau nu mai are varf? Ei bine, un ruj plat apartine unei persoane care acorda mare importanta cuvintelor si care se asteapta ca toate actiunile sale sa aiba aprobarea celorlalti. Aspectul exterior si parerea oamenilor despre tine au importanta mare. Esti o persoana de incredere.

Ruj cu varf ascutit

Esti o persoana sincera si spirituala. Nu iti plac actiunile planificate, vrei sa faci totul in stilul tau si sa ti se acorde atentie, avand argumente logice pentru toate propunerile.

Varf concav

Daca rujul tau are un varf concav, esti o persoana curioasa, mereu in cautarea aventurii. Determinarea de care dai dovada face din tine un caracter complicat. Legi prietenii cu usurinta si esti un bun detectiv.

Unghiuri ascutite pe ambele parti

Rujul tau are unghiuri ascutite pe ambele parti? Nu esti prea curioasa si ai nevoie de atentia celor din jur, pentru care poti parea misterioasa. Esti loiala celor dragi si iubesti viata.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro