Cum stii daca un barbat e indragostit de tine - Woman2woman.ro

Cum stii daca un barbat e indragostit de tine

By on May 8, 2015
Share Button

cuplu-restaurant-te-iubescExista anumite semne care iti spun ca partenerul tau este indragostit de tine si isi doreste un angajament de lunga durata. Cum le recunosti astfel incat sa stii daca merita sa iti pierzi vremea cu el? La inceput poate fi mai greu sa iti dai seama pentru ca semnele pot fi camuflate de un comportament rezervat. De asemenea, pentru o femeie care nu a trecut prin multe relatii, semnele pot fi greu de recunoscut. Iata cateva indicii care te vor ajuta sa intelegi intentiile partenerului tau.

Autor: Claudia Ilies

Ochii – oglinda sufletului

Primul indiciu sunt chiar ochii: daca barbatii nu sunt interesati de ceva, nu il privesc prea mult timp. Privirea iti poate spune mai multe decat crezi: daca il privesti fix in ochi, vei descoperi cand isi pierde interesul pentru ca isi indreapta privirea in alta parte. Dar, daca incearca in mod constant sa te priveasca, este indragostit si sigur ii face placere sa te studieze pentru ca esti importanta pentru el.

Iti acorda timp si imparte cu tine momentele care conteaza pentru el

cuplu laptopDaca te include in activitatile lui zilnice si iti face loc in viata lui este evident ca incearca sa creeze cat mai multe ocazii de a-si petrece timpul cu tine: un film vizionat impreuna, o cina romantica, o seara speciala sau un weekend in doi.

Nu ezita sa te insoteasca la cumparaturi sau sa participe la activitatile care sunt importante pentru tine. Te prezinta prietenilor si iti accepta anturajul.

Iti respecta placerile si te incurajeaza, astfel incat sa ai succes in ceea ce faci. Omul indragostit are rabdare sa te asculte, este plin de compasiune si il simti ca este alaturi de tine. Cu el poti impartasi succesul si esecurile, prilej cu care te sustine pentru a depasi momentele dificile.

Iti face surprize placute si te face fericita

Daca iubesti pe cineva iti doresti sa faci numai lucruri bune pentru aceea persoana, astfel incat sa o vezi mereu fericita. Omul care te iubeste incearca sa te surprinda mereu si sa iti faca pe plac.

Tandrete, romantism

Toate actiunile lui sunt pline de iubire si intentii bune pentru tine. Nu uita datele importante pentru tine, iti face cadouri si nu rateaza nicio ocazie pentru a-ti spune ca te iubeste si ca esti importanta pentru el.

Cauta mereu oportunitati pentru a-ti arata ca esti centrul universului lui: cadouri mici, dar pline de semnificatie, iti ofera momente de neuitat.

Pentru un om indragostit nu poate exista maine fara persoana iubita, pentru ca esti parte din viitorul lui.

Te apreciaza asa cum esti

Omul care te place, te apreciaza exact asa cum esti si nu incearca sa te schimbe. Chiar daca nu esti machiata sau ai cearcane, in ochii lui esti cea mai frumoasa. Daca esti bolnava este alaturi de tine, incercand sa te ajute sa fii din nou bine.

Daca il regasesti pe iubitul tau in cele de mai sus, atunci fii sigura ca merita sa ii acorzi atentia ta, pentru ca el chiar vrea sa isi petreaca viata alaturi de tine!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro