Hedi Hoka la libraria Carturesti Verona - Woman2woman.ro


Hedi Hoka la libraria Carturesti Verona

By on martie 30, 2015

mancare de post

Share Button

60 de minute despre fericire cu autoarea bestsellerului Iubesc sa fiu femeie, psihologa Hedi Hoka, si moderatoarea TV Florentina Fantanaru.

Despre fericire cu Hedi Hoka

Hedi Hoka in dialog cu Florentina Fantanaru la libraria Carturesti Verona

Afis Hedi Hoka Bucuresti 50x70.cdrEvenimentul, organizat de Editura Sian Books, parte a Editurilor ALL, va avea loc marți, 31 martie, ora 18.30, la libraria Carturesti Verona (str. Pictor Arthur Verona 13).

Afla rețeta fericirii la feminin, fie ca esti singura sau casatorita, ca ai sau nu copii. Statutul social, varsta sau cariera nu au nicio importanța. Hedi poate invața orice femeie sa iubeasca si sa se iubeasca, oferindu-i raspunsurile de care are nevoie pentru a-si face viața frumoasa.

Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe.

Despre carte:

Ai intrebari care te framanta? Simti ca iti lipseste ceva ca sa fii fericita, dar nu stii ce? Ai libertatea de a te bucura de viata. Poti iubi si te poti lasa iubita la orice varsta. Singura, casatorita, intr-o relatie sau divortata, cu sau fara copii, ai dreptul sa fii fericita. Ai dreptul la placere sexuala si iti poti stabili singura limitele de care simti ca ai nevoie.

Acum ai la indemana un ghid complet al femeii implinite, indiferent de varsta, sau cariera. Iubesc sa fiu femei. Ghidul femeii de nota 10 este cartea raspunsurilor care-ti fac viata frumoasa. Si, mai ales, o sursa de inspiratie ori de cate ori simti ca ai nevoie de aripi sa zbori. Ca femeie.     

Despre autoare:

Hedi Hoka are un doctorat in psihologie, este specialista in dezvoltare personala si scrie carti inspirationale dintr-o perspectiva moderna si realista. Are experienta academica in Olanda, Finlanda, Austria si Germania si este membra a Society for Coaching Psychology din Marea Britanie, a Colegiului Psihologilor din Romania, a International Leadership Association din SUA si a Mindfulness Association din Marea Britanie. Iubesc sa fiu femeie. Ghidul femeii de nota 10 este prima ei carte publicata in Romania.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *