Participa gratuit la a III-a editie a conferintei “Sanatate, frumusete si feminitate” - Woman2woman.ro


Participa gratuit la a III-a editie a conferintei “Sanatate, frumusete si feminitate”

By on martie 13, 2015

mancare de post

Share Button

Te invitam la o noua editie a conferintei “Sanatate, frumusete, feminitate”.  Pe 31 martie, vorbim despre nutritie si wellness, viata sanatoasa si sport cu specialisti si oameni care au reusit sa adopte un stil de viata sanatos si sa puna in practica cele mai importante reguli ale unei vieti sanatoase.

coverfb-speakeri6

Printre speakerii acestei editii se numara: Cori Gramescu (instructor sportiv si nutritionist), Cornel Soare (director general Sano Vita), Anda Negrus (realizatoare Money Channel), Alice Sarbu (farmacist – Core Invest Health), Ioana Paraschiv (kinetoterapeut – Active Family Center), Claudia Tocila (Online Communication Manager – AQUA Carpatica).

Si de aceasta data, conferinta va fi moderata de jurnalista TV Dorina Florea.

Pentru a participa gratuit, inscrie-te aici.

Despre conferintele Woman2Woman.ro

Conferintele Woman2Woman.ro reprezinta evenimente cadou, pe care dorim sa le oferim femeilor  interesate de cariera, dezvoltare personala si care doresc sa fie informate cu privire la toate aspectele vietii. Prin intermediul conferintelor, participantele  afla noutati si primesc sfaturi in domenii diverse, de la sanatate si parenting si pana la cariera.

Despre conferinta “Sanatate, frumusete, feminitate”, din 31 martie 2015

Ajunsa la a treia editie, conferinta “Sanatate, frumusete, feminitate” se adreseaza tuturor femeilor, cititoare mai vechi sau mai noi ale site-ului Woman2Woman.ro, interesate de o viata sanatoasa si de imbunatatirea calitatii vietii.

Sponsori principali: Aqua Carpatica si Sian Book – parte a Grupului Editorial All.

Sponsori secundari: Active Family Center, ANA ARE, Clinica Eliade, daMes.ro, Kurtman, LaserMaxx, movial, Sano Vita.

Parteneri media principali: Romania Libera si The Money Channel

Parteneri media secundari: Acasa.ro, bebelu.ro, Business24, Business Woman, Comunicatedepresa.ro, Garbo, LivePR, Mujer, PR2Advertising.ro, Spring Events, Ziare.com.

Pentru a participa gratuit, inscrie-te aici.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *