Prima dragoste nu se uita niciodata - Woman2woman.ro

Prima dragoste nu se uita niciodata

By on March 11, 2015
Share Button

Te surprinzi cateodata gandindu-te la cel alaturi de care ai cunoscut sentimentul dragostei? Iti este dor de el si ai da orice sa-l poti revedea? Stai linistita, nu esti singura: potrivit unui studiu britanic, o persoana din trei se gandeste inca la prima dragoste.

Autor: Claudia Ilies

cuplu

Foto: vi.sualize.us

 

Se spune ca prima dragoste nu se uita niciodata. Dar anumite persoane se gandesc prea mult la acel moment, indepartat in timp. Potrivit unui studiu britanic realizat pentru filmul romantic The Best of Me, transmis de site-ul Express.co.uk, sase persoane din zece recunosc ca inca se mai gandesc la persoana pe care au iubit-o in tinerete, iar 4 persoane din zece sustin ca sentimentele pentru persoana respectiva sunt inca vii.

Desi anii au trecut, atunci cand ne gandim la prima noastra dragoste, ne intrebam daca ar fi mers si ne vedem alaturi de persoana respectiva in prezent. Chiar daca genereaza sentimente de gelozie din partea partenerilor actuali, unele persoane inca pastreaza legatura cu persoana iubita. Sau exista cazuri in care partenerul actual nu este la curent cu legatura care se pastreaza inca. Ooops!

Ma vad cu ex-ul. Si ce daca?

Potrivit altor sondaje, 32% dintre persoanele intervievate au recunoscut ca pastreaza legatura cu unul sau mai multi fosti iubiti, asta fiind valabil in special pentru persoane cu varste intre 18 si 24 de ani si pentru celibatari (48%). Dintre cei care au alta relatie in prezent, 27% inca vorbesc cu un fost iubit.

Cu toate astea, nu este neaparat ceva rau sa il revezi pe iubit candva. Poate iti vei spune suspinand „Vai cat de mult l-am iubit” si ti se va parea ca toate s-au petrecut intr-o cu totul alta viata. Dar, vei realiza ca totul s-a terminat atunci: este ca si cum ai sparge o oglinda si incerci sa o lipesti, vei vedea mereu fisurile. Poate ne face bine sa visam la cel drag, ca un soi de refugiu impotriva prezentului, dar sa nu uitam ca ceva ne-a facut sa ne despartim.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro