Bucuria succesului - Woman2woman.ro

Bucuria succesului

By on March 5, 2015
Share Button

Cartile cu adevarat folositoare nu se demodeaza niciodata. Indiferent cand le descoperi, acestea te vor ajuta, in orice moment, sa acumulezi noi informatii relevante, pe care le vei putea folosi pentru a obtine mai mult pe plan personal sau profesional. Bucuria succesului este una dintre aceste carti, care, chiar daca are mai bine de 10 ani de la publicare, este la fel de actuala si utila.

Bucuria Succesului AmalteaAutor: Mihaela Dinu

Titlu: “Bucuria succesului”
Autor: Susan Ford Collins
Anul aparitiei: 2003
Editura: Amaltea

Grupul editorial amaltea mic

Colectia Motivational

Definitia succesului poate fi una foarte personala si difera de la individ la individ, in functie de obiectivele pe care si le-a propus. In linii mari insa, succesul este mai degraba o stare, reflectata in interior si la exterior. Mai mult, succesul nu e determinat de ceea ce obtii cand ajungi la destinatie, ci de ceea ce devii de-a lungul drumului.

De ce vedem in jurul nostru atat de multi oameni talentanti din ce in ce mai putin eficienti? De ce creste in mod constant nivelul de stres? De ce suntem incapabili sa invatam ceva nou daca ne simtim presati? De ce ne lipseste uneori increderea in propriile forte? De ce incepem o multime de proiecte pe care nu le ducem niciodata la bun sfarsit? De ce ni se pare mai simplu sa ii ajutam pe cei din jur sa isi transforme visurile in realitate, in loc sa ne ocupam de ceea ce ne-am propus noi personal? Si, mai presus de toate, unde a disparut bucuria succesului?

Iata tot atatea intrebari la care ne raspunde, intr-o maniera conceptuala unica, Susan Ford Collins, care, timp de doua decenii, a studiat in mod constant oameni de succes din medii cat se poate de diferite, descoperind astfel zece abilitati esentiale pe care acestia le etalau constant, fara sa isi dea seama. In acest ghid obligatoriu de citit referitor la satisfactie si implinire, Susan ne descrie Tehnologia Succesului si ne propune niste metode usor de invatat, pe care le putem pune imediat in aplicare.

Indiferent ca vrei sa schimbi ceva pe plan personal sau profesional, sa incepi sa conduci o companie sau o familie, aceste zece abilitati te vor ajuta sa ai succesul la care ai visat dintotdeauna.

Cartea a fost oferita de Editura Amaltea

Grupul editorial amaltea mic

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro