Pantofii pentru nunta - Woman2woman.ro

Pantofii pentru nunta

By on February 27, 2015
Share Button

pantofi-corinne-zen-albi-toc-ammauriTe casatoresti in 2015? Inseamna ca esti deja in cautarea pantofilor perfecti. Cu toc, platforma sau talpa joasa? Pentru ce ar trebui sa optezi? Raspunsul corect este: pentru toate trei. Pentru ca ziua nuntii e una speciala, de care sa iti amintesti cu drag tot restul vietii, vei avea nevoie de pantofii potriviti. Si asta inseamna mai mult de o pereche. Insa Ammauri.ro iti pune la dispozitie mai multe variante de pantofi de mireasa, pe care ii poti personaliza.

Autor: Mihaela Dinu

Pantofii albi, cu toc inalt

Orice mireasa vrea sa poarte si o pereche de pantofi albi. Spun “si” pentru ca cele mai multe dintre mirese opteaza pentru mai multe perechi de pantofi, de diferite culori sau forme. Totusi, pantofii albi nu lipsesc nici din tinuta mireselor care opteaza pentru o singura pereche.

pantofi-corinne-zen-rosii-ammauriPantofii colorati, cu toc

Daca esti o mireasa neconventionala, probabil ca sari peste albulcare iti pare monoton direct la o pereche de pantofi rosii, din piele lacuita. Ai dreptate, sunt o alegere foarte buna si, purtandu-I, vei sparge toate tiparele.

Chiar daca optezi pentru alb in cazul pantofilor de la biserica, dupa miezul noptii, ii poti inlocui cu o pereche de pantofi colorati sau cu imprimeuri. Imprimeurile florale sunt perfecte pentru miresele romantic, in vreme de animal print-ul ete perfect pentru cele indraznete.

Pantofii cu talpa joasa

Pantofii cu toc inalt sunt potiviti pentru biserica si pentru sedintele foto, insa daca tu crezi ca vei rezista o noapte intreaga incaltata cu ei, oricat de comozi ar fi, te inseli. Sa dansezi toata noaptea, sa te ocupi de invitati si sa fii in centrul atentiei ore in sir inseamna un efort foarte mare.

Ca sa fii sigura ca te vei simti perfect la propria nunta, ia-ti o pereche de mocasini cu siret sau balerini de rezerva.

Pantofi din piele naturala pentru nunta ta gasesti pe Ammauri.ro.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro