Incaltamintea pentru birou - Woman2woman.ro

Incaltamintea pentru birou

By on February 23, 2015
Share Button

pantofi-corinne-zen-ammauriAlegerea incaltamintei pentru serviciu nu este atat de dificila pe cat ar crede fashionistele si nici pe atat de simpla pe cat ar putea crede femeile mai putin interesate de moda. Pentru primele, provocarea este sa se rezume la cateva perechi, in vreme ce pentru ultimele, dificultatea sta in a intelege ca o singura pereche de pantofi nu este suficienta. Am vizitat magazinul online Ammauri.ro pentru a ne gasi inspiratia si iata care sunt recomandarile noastre.

Autor: Mihaela Dinu

1. Pantofii cu toc

La intalniri de afaceri sau la evenimente corporate, nu poti purta pantofi josi in afara cazului in care medicul ti-a interzis tocurile. O femeie este intotdeauna mai convingatoare atunci cand se simte increzatoare in modul in care arata si pantofii cu toc te vor ajuta sa obtii acea incredere. In plus, in relatiile cu barbatii, femeile care isi arata feminitatea au un avantaj.

2. Pantofii de calitate

Nu este vorba despre o alta pereche de pantofi, ci pur si simplu de o cerinta importanta, care se aplica oricarui obiect de incaltaminte.  In special daca e vorba de incaltamintea pentru birou si pentru intalnirile de afaceri. Esti o profesionista increzatoare in fortele proprii si care vrea sa transmita acest lucru nu doar prin limbaj si stitudine, ci si prin aspect. Prin urmare, investe in pantofi de calitate, care sa denote succesul.

mocasini-debrah-comfy-ammauri3. Pantofii cu talpa joasa

Cu siguranta ca vor fi si zile in care vei avea de alergat in afara biroului, astfel ca tocurile s-ar putea sa nu fie cele mai potrivite. Tine la birou cel putin o pereche de mocasini, care te vor ajuta sa fii eleganta, oferindu-ti in acelasi timp si confortul necesar in zilele aglomerate.

4. Pantofii nude

Nu se poate sa nu ai o pereche de pantofi nude, cu toc, pana si pentru faptul ca acestia iti vor alungi picioarele si ti le vor face chiar mai frumoase decat sunt. In plus, sunt extrem de feminine si pot fi purtate la orice tinuta office, indiferent de culoare.

pantofi-corinne-zen-ammauri5. Botinele negre

In zilele friguroase, botinele te vor ajuta sa iti pastrezi picioarele calde si sa fii eleganta si feminina. Le poti purta cu pantaloni skinny negri si camasa. Sunt un must have al zilelor ploioase.

6. Cizmele cu toc

Da, e neaparat necesar ca cizmele sa aiba toc si, de preferat, subtire. De asemenea, pentru ca le vei purta in interior, forma lor trebuie sa fie feminine si design-ul delicat. Prin urmare, opteaza pentru o piereche de cizme care se muleaza pe picior.

7. Sandalele

In cazul in care compania la care lucrezi nu opteaza pentru regula pantofilor inchisi, nu exista niciun motiv pentru care sa nu poti sandale. Cu sau fara toc, sandalele iti vor lasa picioarele sa respire in zilele caniculare.

Completeaza-ti colectia cu incaltaminte pentru birou de la Ammauri.ro.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro