Horoscop 2015 - Balanta - Woman2woman.ro

Horoscop 2015 – Balanta

By on February 18, 2015
Share Button

horoscop-2015Despre Horoscop 2015 – Balanta: Vrei sa stii ce iti rezerva astrele pentru 2015? Citeste horoscopul complet al zodiei tale si vei afla care sunt predictiile pentru viata sociala, dragoste, cuplu, bani si cariera.

balantaDespre Horoscop 2015 – BalantaViata personala si sociala

Anul 2015 ofera nativilor din balanta necesitatea de siguranta materiala si dorinta unor conditii de trai ridicate, luxoase, ceea ce ii va determina pe acestia sa fie ambitiosi si motivati in tot ceea ce fac, pentru a-si atinge obiectivele stabilite. Pana in luna august veti avea sansa sa cunoasteti oameni noi, sa va faceti diferite relatii benefice din punct de vedere profesional si sa colaborati la cote maxime. In august, luati o pauza, incarcati-va bateriile, apoi reveniti pe scena sociala.

Despre Horoscop 2015 – BalantaDragoste si cuplu

Pentru nativii implicati intr-o relatie, debutul anului 2015 va fi unul care necesita comunicare. In prima parte a anului, se recomanda sa fiti atenti la nevoile partenerului, sa incercati sa tineti cont de ele si mai ales, sa nu faceti abstractie de puterea comunicarii intr-o relatie. Ascultati-va si lasati-va ascultat la randul dumneavoastra. Incepand cu luna septembrie, lucrurile vor reintra pe fagasul lor normal, aducand liniste si armonie in relatia de cuplu.

Balantele care nu si-au gasit inca jumatatea s-ar putea sa nu o faca nici anul acesta. Desi 2015 promite a fi un an al popularitatii pentru nativii singuri, aceasta popularitate nu se va materializa in relatii de lunga durata, ci in relatii fugitive, aventuriere. Veti avea parte de distractie la cote maxime si de momente de intensitate ridicata, insa nu din punct de vedere emotional, ci mai degraba, rational. Astfel, in special in lunile de vara veti putea cunoaste persoane noi, cu care sa traiti experiente pe care nu le-ati mai trait niciodata pana acum.

Despre Horoscop 2015 – BalantaBani si cariera

Inca de la inceputul anului nativii acestei zodii for fi perceputi ca adevarati profesionisti, toti oameni ce-i inconjoara dorind sa lucreze cu persoane atat de muncitoare si ambitioase precum balantele. Cu toate acestea, la birou, exista sansa ca, din invidie sau alte motive, sa va fie contestate abilitatile de munca in domeniu. Nu va pierdeti calmul, ascultati criticile si, daca le considerati constructive, luati-le in seama.

In ceea ce priveste bugetul, banii vin si pleaca din buzunarele nativilor balanta, anul acesta. In august posibil sa simtiti nevoia de a cheltui mai mult decat va puteti permite, insa incepand cu luna septembrie, veti reusi sa va satisfaceti nevoile, cat si micile capricii, cu bugetul pe care il detineti. Oricum, anul 2015 se anunta a fi un an bun si norocos din punct de vedere financiar, pentru dumneavoastra!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro