Horoscop 2015 - Leu - Woman2woman.ro

Horoscop 2015 – Leu

By on February 4, 2015
Share Button

horoscop-2015Despre Horoscop 2015 – Leu: Vrei sa stii ce iti rezerva astrele pentru 2015? Citeste horoscopul complet al zodiei tale si vei afla care sunt predictiile pentru viata sociala, dragoste, cuplu, bani si cariera.

leu

Horoscop 2015 – Leu: Viata personala si sociala

Anul 2015 se anunta un an relativ bun pentru nativii lei, un an imbelsugat, plin de succes si noroc. Cu toate acestea, leilor li se recomanda moderatia in tot ceea ce fac. Astfel, aveti grija cat mancati, cheltuiti si chiar si cat socializati. Nu faceti abuzuri in niciun plan si incercati sa dati importanta necesara sanatatii dumneavoastra. In luna aprilie incercati sa va pastrati integritatea personala sau chiar sa lucrati la dezvoltarea acesteia. In a doua jumatate a anului, s-ar putea sa va confruntati cu o serie de probleme sau griji. Calmul si rabdarea le va rezolva pe toate, aveti grija de dumneavoastra si traiti fiecare zi la intensitatea sa.

Horoscop 2015 – Leu: Dragoste si cuplu

Daca sunteti implicati intr-o relatie, anul acesta promite a fi un an in care, alaturi de partener veti face o echipa minunata, in ceea ce priveste infruntarea gurilor rele sau persoanelor invidioase din jur. De asemenea, ati putea face investitii comune, precum o masina, o locuinta sau alte proprietati. Cea mai buna perioada a anului, pentru investitii, este luna iulie. Comunicarea – sau mai bine spus, lipsa acesteia, v-ar putea aduce pe toata perioada verii suspiciuni sau situatii de confuzie. Nu va impacientati, rezolvati lucrurile cu calm.

Pentru nativii singuri, anul 2015 va fi un an bun, care sa ii aduca romantism si popularitate. In lunile iulie si august, nu exagerati cu eforturile in vederea cuceririi anumitor persoane sau a incercarii de a atrage atentia. In perioada august-septembrie veti putea cunoaste o persoana care sa va treazeasca, cu adevarat, interesul. Profitati de aceasta oportunitate.

Horoscop 2015 – Leu: Cariera si bani

Anul 2015 va fi pentru dumneavoastra, nativi ai zodiei leu, un an prosper si bogat din punct de vedere financiar, pentru ca instinctul dumneavoastra – de cele mai multe ori bun si inteligenta, vor lucra impreuna. Se vor deschide o multime de usi pentru dumneavoastra pe parcursul anului curent, veti fii persoana potrivita, la momentul potrivit. Incercati sa analizati cu atentie oportunitatile si alegeti ce este mai bun pentru dumneavoastra. Din punct de vedere al banilor, veti avea tendinta sa cheltuiti fara masura in luna septembrie.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro