Friends with benefits : neajunsurile unei relatii bazate exclusiv pe sex - Woman2woman.ro

Friends with benefits : neajunsurile unei relatii bazate exclusiv pe sex

By on February 4, 2015
Share Button

Adesea anumite persoane care au avut mai putin noroc in dragoste, apeleaza la astfel de solutii : relatii bazate exclusiv pe sex, cu un amic. Pare solutia ideala, atata timp cat nu ai gasit persoana potrivita, dar chiar este?

Autor : Claudia Ilies

Sex  bizzfortune.com

Foto: bizzfortune.com

 

Poti beneficia de timpul tau liber asa cum iti doresti, fara sa fii nevoita sa dai explicatii, asa cum se intampla intr-o relatie adevarata, totul devine simplu de gestionat. Dar a avea un amant care iti este amic poate provoca anumite neplaceri si neajunsuri.

Stabileste clar termenii relatiei

Atractia ta fizica catre persoana in cauza se poate manifesta fara limite. Totul trebuie discutat dinainte, astfel incat sa fie clar si confortabil pentru ambele persoane. Indiferent ca este vorba despre un ex, o cunostinta sau un amic, trebuie sa fie clar ca sentimentele nu au ce cauta intr-o astfel de relatie. Va puteti povesti incercarile de a stabili relatii amoroase cu alte persoane, dar incearcati sa o faceti in asa fel incat sa nu pierdeti definitiv relatia dintre voi, atunci cand veti stabili sa puneti punct relatiei.

Avantaje restranse

Este evident ca nu te poti bucura de prea multe avantaje in cadrul unei asemenea relatii. Daca simti nevoia unei imbratisari sau vrei sa te relaxezi, el isi poate arata disponibilitatea. El iti cunoaste dorintele si limitele si nu trebuie sa ramana la tine peste noapte, daca nu vrei. Sunteti in continuare liberi sa va cautati persoana potrivita.

El nu este nici iubitul, nici amantul tau

Nu ai dreptul sa ii ceri prea multe partenerului tau, intr-o astfel de situatie. Trebuie sa ai clar in minte scopul acestei relatii, pe care, din obisnuinta, nu trebuie sa o transformi in altceva. Si sa nu uiti ca la un moment dat, se va termina.

Nu te indragosti

Bariera dintre amicitie si dragoste este adesea foarte fragila. Daca nu vrei sa suferi, nu te implica afectiv intr-o astfel de relatie. Nu trebuie sa ii simti lipsa atunci cand nu este in preajma, nu trebuie sa fii geloasa sau sa te simti prost cand el se intalneste cu alte fete.

Pastreaza relatia in limitele stabilite si ramai deschisa socializarii si oportunitatilor, chiar daca nu ai chef sa te implici acum intr-o relatie adevarata. Bucura-te de aceasta relatie, pastrand in acelasi timp discretia, fara sa te gandesti daca va exista un maine pentru tine si ‘’partenerul’’ tau.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro